2022.06.26. 17:48:47 8659 269

Imádunk, nyár! – Most éppen ezekért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, van-e ember a bolygónkon, aki ne szeretné a nyarat. Miért is ne szeretné valaki ezt a csodálatos, napos, bolondos, ízekben és színekben gazdag, soha véget nem érő estékkel tarkított évszakot? Számtalan okot elmondhatnánk, miért a kedvenc évszakunk a nyár! Mi most ebből a sokból csemegézünk Nektek!

Boldogság, nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság, nyár

A teljesség igénye nélkül, íme 4+1 nagyon is nyomós érv, amiért a nyár egyszerűen imádnivaló!

Viszlát, réteges öltözködés!

Felszabadító érzés, amikor nem azon kell gondolkozni reggel a szekrény előtt, hogy mit húzz magadra, hogy reggel ne fázz, délután pedig ne sülj meg a sok ruha alatt. Mert egyszerűen elég egy könnyű nyári ruha, egy felső és egy rövidnadrág, no és persze a kedvenc szandid, papucsod, és már indulhat is a nap!

Sziasztok, fincsi koktélok!

Van, akinek a nyár legfinomabb koktélja egy hűvös fröccs, vagy éppen egy pohár hideg sör. Ha kipróbálnál valami újat, nálunk finomabbnál finomabb alkoholmentes, vagy éppen alkoholos itóka recepteket is találsz .

Grillezzünk, mert grillezni jó!

Ha nyár, akkor itt vannak a szabadtéri programok, és bizony, itt a grillszezon is! Grillezve minden is finomabb, úgyhogy mehet a „parázsra” a banán, az ananász, és bármi is, ami nem hús. Újíts be köretek terén, és légy egészségtudatos grillezéskor is! A lényeg, hogy készülj fel a grillezésre, legyen biztonságos a grillparty és érezd jól magad!:-)

Mindenünk a napcsókolta bőr!

Amikor nem kell bíbelődnöd az alapozóval, mert a gyönyörű, barna bőrödre már nem kell semmi, hiszen úgy szép, ahogy van, az valami felbecsülhetetlen.

Ha nyár, akkor nyári szerelmek

Azt hiszem, kevesen vagyunk, akik ne találkoztunk volna valamilyen formában a nyári szerelemmel. Vagy részünk volt egy mindent felkavaró nyári kalandban, vagy éppen csak egy plátói szerelem gazdagította az életünket. Esetleg több is lett a nyári lámúrból, mondjuk egy boldog kapcsolat, házasság, család. Ha szeretnéd felidézni ezeket a gyönyörű emlékeket, nézd meg nyári szerelmekről szóló filmlistánkat.

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

AIDS-világnap – Filmalkotások a gyilkos kórról

December 1. már 1988 óta, a WHO kezdeményezésére az AIDS világnapja. Habár az elmúlt évben sikerült visszaszorítani a betegség terjedését, illetve olyan gyógyszerek is elérhetővé váltak, melyekkel szinten tartható a betegség, az AIDS még ma is bőven szedi áldozatait.

A téli ünnepkör szerelmi jóslásai

A téli ünnepkör szokásai különös egyveleget képeztek a vallásos és babonás megnyilvánulásokkal. A közösségenként eltérő ünnepköri magatartásformákat, az előírt és szigorúan követendő szabályokat a helység kisbíróival doboltatták ki. Ilyenkor tiltólistára kerültek a hangos összejövetelek, a mulatozás, a kocsmázás. Külön kihirdették, hogy ne kerüljön sor szóváltásra, és annak gyakori következményére, az összezördülésre.

Gyermekvállalás 40 éves kor után

Ha századunkra sikerült volna előrukkolni a sokat vágyott időutazó masinériával, tán nem késlekednénk megragadni az alkalmat, és tennénk egy visszatérőt az elmúlt múlt időkbe. Ellátogathatnánk asszonyelődeinkhez, és a fülükbe suttognánk, hogy pár száz év múlva a nők előtt is önmegvalósító kapuk tömegei fognak megnyílni. Ám mondandónkat azzal is kibővítenénk, hogy a modern kor nagyszerű lehetőségei gyakran magukkal hoznak nehéz, sok töprengést, mérlegelést igénylő döntéseket. Ezen meghatározó döntések egyike a gyermekvállalás kérdéséhez kapcsolódik.