2020.09.05. 13:50:30 10890 304

Tart még a grillszezon! – Szuper recept ananásszal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha grillezés, akkor nem feltétlenül a gyümölcs, pontosabban az ananász jut az eszünkbe. Pedig szuper jó dolgokat hozhatunk ki az ananászból is, akár a grillrácsra, akár a sütőbe kerül. Szerencsére, a húsimádók is csípni fogják a lenti receptet!

Ananász - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ananász

Az ananászt most nem szeletekben, hanem töltve készítjük el, a következő hozzávalókkal:

  • 1 db ananász

  • 30 dkg csirke- vagy pulykamellfilé

  • 25 dkg bacon szalonna

  • teriaky szósz vagy BBQ szósz

  • só, bors

  • fogpiszkáló, vagy hústű vagy saslikpálca

A húst vékony csíkokra vágjuk, majd leöntjük a szósszal, összekeverjük, majd fél órára a hűtőbe tesszük. A gyümölcs mindkét végét levágjuk, majd meghámozzuk, ügyelve a kis tüskékre is – fontos, hogy azok is kikerüljenek az ananászból. Az ananászt kettévágjuk, a közepét kivájjuk és beletöltjük a hús, majd beborítjuk a gyümölcs másik felével. Locsoljuk meg a maradék szósszal. A hústű segítségével rögzítsük a gyümölcs két felét, de előtte göngyöljük bele a bacon-be. Ha kész, mehet a grillrácsra, de akár sütőben is elkészítheted (130 ⁰C hőlégkeverésesben, 150 ⁰C hőlégkeverés nélkül), 45-60 perc alatt.

Forrás: focus.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...