2022.06.19. 17:47:26 7224 226

Ismerős? - 4+1 film a mindent elsöprő nyári szerelmekről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár nem csak a strandolás, hideg italok, krémes fagyik, szabadtéri programok, fesztiválok időszaka, hanem a mindent felforgató, egy életen át örök emlékként égő (vagy csak pislákoló) nyári szerelmek évszaka is.

Nyári szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári szerelem

Legyünk őszinték, így vagy úgy mindannyian estünk már szerelembe a forró nyári hónapok alatt! Volt, akinek csak egy rövid, ám annál emlékezetesebb nyári flört maradt, megint másoknak a plátói rajongás jutott. És akadnak, akiknek az egész életüket megváltoztatta egy nyári szerelem, hiszen életre szóló kapcsolat, házasság, család lett belőle, esetleg „csak” egy nagyon szoros barátság. Íme, néhány filmes kedvenc egynyári szerelmekről!

Kedves John!

Szerelmünk lapjai

Szólíts a neveden!

Dirty Dancing – Piszkos tánc

Mamma Mia!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...