2020.09.08. 13:40:55 13096 294

Miért szeretjük az őszt? – Top 3 őszi gyümölcs recepttel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt van újra, megérkezett, a különös tavasz és a még érdekesebb nyár után megint ellátogatott hozzánk. Vele együtt újra itt vannak az esős napok, a ködös délutánok, az indián nyár és persze a finomabbnál finomabb gyümölcsök!

Sütőtök és alma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sütőtök és alma

Ezek nyersen, salátának, de különböző receptnek elkészítve is megállják a helyüket! Ízelítő az őszi gyümölcsökből és néhány finom recept hozzájuk!

Minden nap egy alma…

… az orvost távol tartja! Ennek tetejében még finom is és nagyon változatos elkészíthető!

>>Sütőtökös-almás saláta

>>Mekis almás pite

>>Almás galuska

Ami kék, amikor még zöld!

Naná, hogy a szilváról van szó! A szilvás gombócon kívül még más finomság is készülhet belőle!

>>Szilvás lepény

>>Szilvás bukta

Az érzékenyebb gyomrúaknak >>glutén- és laktózmentes szilváspite

Egy szem, két szem…

… sok szem. A szőlő édes, lédús bogyói minden ősszel levesznek minket a lábunkról, ahogy ezek a receptek is!

>>Szőlős rétes

Ha nyúlhúsra vágysz, íme egy >>szuper recept szőlővel

>>Túrós kalács friss szőlővel

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?