2019.03.12. 17:45:42 11355 341

Tavasz a konyhában! –Ezért szeretjük!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lassan, de biztosan bontogatja szárnyait a tavasz, már alig várjuk, hogy igazán megérkezzen közénk. Ugyan az öltözködésünk még egy kicsit a télre hajaz, de ha hihetünk az első melengető napsugaraknak, az első énekesmadaraknak, akik egyre gyakrabban örvendeztetnek meg minket énekeikkel, hamarosan minden zöldbe és virágba borul.

Konyha tavasszal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Konyha tavasszal

Az érkező új évszak nem csak lelkünk, testünk, hanem otthonunk világát is felforgatja. Hiszen itt a tavaszi nagytakarítás ideje, amikor is a lakás (majdnem) minden négyzetcentiméterét áttöröljük, kisöpörjük, felporszívózzuk, lemossuk, és így tovább. Ám, ahol a leginkább érezhető a tavasz érkezése, az a konyhánk. És nem csak az új ízek miatt!

Ezért imádjuk a tavaszt, ha beköszönt a konyhánkba (is)!

Íme, néhány apróság, ami a főzés birodalmát érinti, ha itt a kikelet!

  • No, az újdonságok, egyre frissebb, egyre roppanósabb gyümölcsök, zöldségek mellett nem mehetünk el! Itt a finom saláták, isteni gyümölcsös sütemények, desszertek időszaka! Még főzni is jobb kedve van ember lányának ilyenkor!

  • És ha már ételek, ne feledkezzünk meg az italokról sem! Ez a se nem tavasz, se nem tél időszak remek alkalom arra, hogy fogyassz a hideg évszak italaiból, de akár már a frissítő, tavaszi, sőt, már-már nyarat idéző kortyokból is!

  • Előkerülhetnek a kerti bútorok, amikben egy-egy napsütéses vasárnap délután lazíthatsz egyet! Hogy teljes legyen a kikapcs, jöhet egy hideg, vagy éppen meleg ital, ahogy fentebb is írtuk.

  • Bátrabbak már elővehetik a grillkészletet, hiszen hamarosan elkezdődik a grillszezon! (Na jó, a legbátrabbak el sem rakták a grill „cuccokat”!) Keressünk finom recepteket, mondjuk ezt itt, vagy ezt, esetleg ezt!

  • És ha már grillezés, és receptek, no meg kerti bútor, akkor nyilván nem maradhat ki egy-egy reggeli,ebéd, vagy éppen vacsora sem a friss levegőn!

  • És mi lehetne még a konyhád, otthonod dísze így tavasz elején, mint egy csodaszép, illatos virágcsokor! Itt gyönyörködhetsz még pompás tavaszi virágokban!

Siess tavasz, várunk már nagyon!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában