2023.11.08. 17:25:00 7872 279

Legyen a november a szív- és érrendszeri egészség hava is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igaz, hogy a decembert tartják a szeretet hónapjának, és úgy tűnhet, hogy a november már “foglalt” a férfiegészség és a daganatos megbetegedés elleni harc számára, de ezzel párhuzamosan - főleg azok körében, akik egyik másik kategóriában sem érintettek - a szeretet szervére, azaz a szívük egészségére re is fordíthatják a figyelmüket.

Szív az őszi falevélen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szív az őszi falevélen

A szív- és érrendszeri egészség megőrzése kívánatos a hosszú, szeretetben tölthető élethez, így karácsony előtt szeressük magunkat annyira, hogy átvizsgáljuk, életvitelünk mennyire szolgálja testünk motorjának javát!

A szív- és érrendszeri betegségeket, például a szívbetegségeket és a stroke-ot számos országban a vezető halálokok között tartják számon, ezért az ilyen betegségek előfordulásának és szövődményeinek kialakulásának csökkentése mindannyiunk érdeke.

Az egészséges életmód, mint például az egészséges étrend, rendszeres testmozgás, dohányzásról való leszokás és az alkoholfogyasztás mérséklése számos egészségügyi kockázattal kapcsolatban elhangzik, és ez nem véletlen: Amennyiben vigyázunk magunkra, egy sor krónikus megbetegedés elkerülhető az életünkben!

Amiket a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséért megtehetünk:

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...