2018.05.07. 10:34:17 14356 452

Krumpli, a csodagumó! – Még a lábaid is szeretni fogják!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak, akik szerint fogyasztása nem kifejezetten tesz jót nekünk, és akadnak olyanok is, akik örökre száműzik is az étrendjükből, de még akár az életükből is. Ha az asztalra nem is kerül belőle soha, azért egyéb haszna még lehet ezeknek a gumóknak! Na, most figyelj!

Fürdés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdés

Azért azt elég nehezen tudom elképzelni, hogy még a legnagyobb burgonyaellenzők sem csábulnak el néha-néha egy kis sült krumplira. Ha igen, számukra is van egy zsiradékmentes receptünk! De akik nem vetik meg ezt a fajta zöldséget egy kicsit extrásan elkészítve, azok is találnak receptet itt. És nyugalom, a „másnapos” sült krumpli is jó még valamire!

No, de elég a lakomázásból, lássuk, mi mindenre lehet még jó a burgonya azon kívül, hogy finom ebéd, vacsora lesz belőle!

Ha azt mondom, még a házi szépségszalonodban is helye van?

Akkor nyilván meglepődsz, habár a krumpli héjának is hasznát vehetjük, mint házi hajápoló termék. Ám most, hogy nagyon is közelít a szandálos, papucsos időszak, ideje bevetnünk máshol is! Mondjuk, tegyük vele puhábbá a lábfejünk bőrét, és tüntessük el a cipő okozta bőrkeményedéseket!

Burgonyával a szép lábakért!

No, elő a lábakkal és a krumplival, indulhat a házi pedikűr!:-)

Bőrkeményedésre is a legjobb!

Ezt a tippet legjobb, ha este próbálod ki! Vágj fel egy burgonyát, szórd meg tengeri sóval és körkörös mozdulatokkal dörgöld át vele a talpadat. Langyos vízzel öblítsd le, majd kend be a jól bevált lábápoló krémeddel és húzz rá egy kényelmes pamut zoknit és irány pihenni!

A sima talpakért!

A krumplit kockázd fel és főzd meg bő vízben, só nélkül. Ha megfőtt, a főzőlé leöntése nélkül nyomkodd össze a burgonyát, és az egészet hagyd egy kicsit hűlni. Ha már annyira meleg, hogy a lábaidnak még kellemes ez a hőmérséklet, akkor áztasd a lépőidet körülbelül negyed órán keresztül a krumplis vízben.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...