2023.11.12. 12:21:15 6356 248

„Böbik” a bőrön! – Tehetsz ellene!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te is ismered az érzést, amikor végigsimítasz a felkarodon, combodon és – némi túlzással – mintha smirgli papíron húzkodnád a kezedet. A bőrödet apró „böbörcsékek” borítják, ami miatt az kellemetlen tapintású lesz. Tegyünk ellene, vagyis dolgozzunk meg a sima és bársonyos bőrért!

Böbis bőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Böbis bőr

Nem nagy fáradtság, hidd el, és túl sokat sem kell érte tenni, hogy újra olyan legyen a bőröd, mint a babapopsi!

A lényeg a rendszeresség!

Bármilyen eszközzel is veszed fel a harcot a kis böbik ellen, a lényeg, hogy ne csak egy-egy alkalommal és ne csak rövid ideig tartson a lelkesedés, hanem rendszeresen vesd be az általad előnyben részesített eszközöket, krémeket, módszereket.

Hidratálj!

A kis gödrök a bőrön azt is jelenthetik, hogy nem jut elegendő folyadékhoz a szervezeted, legfőképpen a bőröd. Érdemes odafigyelni a napi folyadékbevitelre, és arra is, hogy vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag testápolót használj!

Legyen a heted része!

Érdemes „külső” eszközökkel is felvenni a harcot az egyenetlen bőr ellen! Ha megtaláltad a hozzád, bőrtípusodhoz passzoló bőrradírt, ne engedd el! Használd rendszeresen, és meglátod, a kis „böbörcsékek” száma használatról használatra csökken! Ha nem találtad meg a megfelelő márkát, akár egy otthon elkészíthető kencével is sokat segíthetsz a problémádon! Házi bőrradírt itt, itt és itt találsz.

Töltsd belülről is!

A rendszeres folyadékbevitelen túl vitaminokkal is sokat segíthetsz bőröd minőségén! Az A-vitamin a bőr és a haj vitaminja, ezt pótold mindenképpen! Ez mellett a kollagént is érdemes pótolni, mert bőröd szépségéért, rugalmasságért ő is felel!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...