2017.12.23. 17:55:33 12158 312

Szépülj a „szemétből”! – 4+1 tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A hideg, a mindig olyan hosszúra nyúló január nem csak lelkünket, de bőrünket, testünket is meggyötri. Hiába a sok réteg ruha, a sál és sapka „kombó”, elkel némi kényeztetés a zimankóban megfáradt tagjainknak. Készítsünk otthon házilag „szépítőszereket”, méghozzá igen különleges összetevőkből.

Kávézacc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kávézacc

Gondoltál már arra, hogy bőrünk, testünk szépsége, ápoltsága – némi túlzással - akár a konyhai szemetesből is megoldható lenne? Kukkants csak bele, mennyi csodaszer rejlik ott!

Viszlát, táskás szemek, szem alatti karikák!

A délutáni, esti teád elkészítésére szolgáló teafilter rendszerint a szemetesben landol, ugye? Pedig kiválóan alkalmas a szem alatti karikák eltüntetésére!

Így készül:

A teafiltert használat után hagyd kihűlni, majd tedd be egy éjszakára a hűtőbe. Másnap szorítsd a csukott szemedre néhány percre és hagyd, hogy eltüntesse a szemed alatti, fáradtság okozta karikákat, duzzanatot.

Töltsd fel a bőröd nedvességgel!

A kissé „plöttyedt”, már nem éppen a legropogósabb paradicsom nem biztos, hogy a salátád, szendvicsed legjobb alapanyaga lesz, de a bőröd hálás lesz a benne található víznek, hiszen nedvességgel tölti fel azt.

Így készül:

Keverj össze egy paradicsomot egy teáskanál mézzel, vidd fel a bőrödre, mint egy maszkot, és hagyd, hogy nedvességgel, energiával töltse fel bőröd! Ha megtette a hatását, alaposan mosd le!

Tisztíts vele!

Egy kisebb vagy nagyobb sütögetés, főzögetés közben biztos Nálad is megmarad egy-egy tojássárgája vagy –fehérje. Előbbiből remek arctisztító készülhet!

Így készül:

Keverj össze egy tojássárgáját némi citromlével, és turmixolj bele egy uborkát. Alkalmazd a keveréket úgy, mint egy sminklemosót! Nem csak a már nem kívánt „kencét” tünteti el az arcodról, de közben nedvességgel, energiával tölti fel a bőröd! Hát nem csodás?:-)

Szeretsz kávézni?

Ha igen, akkor nyilván Nálad is szinte napi vendég a szemetesben a megmaradt kávézacc. Pedig nem kellene mindig a hulladék közé kerülnie! Remek bőrradír és narancsbőr elleni készítmény állítható elő belőle, házilag!

Így készül a bőrradír:

Keverd össze a zaccot egy kis kókuszolajjal, és zuhanyzáskor masszírozd át a testedet ezzel a „csodaszerrel”. A „mixben” lévő értékes antioxidánsok jót tesznek vérkeringésünknek, emellett eltávolítják az elhalt hámsejteket.

Így készül a narancsbőr elleni csodaszer:

Keverj össze 5 evőkanál zaccot egy evőkanál citromlével, és vidd fel a problémás helyekre, mint popsi, és combok. Tekerd körbe frissentartó fóliával, és hagyd, hogy hasson a csodaszer!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...