2019.05.20. 10:51:20 12246 341

Nyári ízek télire – A fagyasztott petrezselyemlevél
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mióta felfedeztem magunknak a fűszerek között fellelhető szárított petrezselymet, azóta igen kevés étel van, amiből kihagyom. Persze, inkább a hűvösebb, téli időszakokban használom, hiszen nyáron ott az „igazi” változata. És mi lenne, ha egész évben a friss, illatos petrezselyem kerülne az ételeinkbe?

Petrezselyem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Petrezselyem

Akkor nincs mit tennünk, mint még a petrezselyemszezonban elrakni ebből a finomságból és ezt használni az év folyamán. És hogy érdemes eltenni ezt az illatos növényt? Mondjuk, fagyasztva!

Hagyhatod a szárán!

Elrakhatod szárastól is, így mindig csak egy-egy levelet szakítasz majd le. Így nem csak a friss petrezselyem íze, hanem „fílingje” is meglesz!

A jó öreg zacskó!

Szedd kisebb adagokra a leveleket és tedd őket zacskókba. Mehet is a fagyasztóba, egy-egy főzés előtt, alatt pedig hamar felenged majd. És ami még nagyon fontos lehet, főleg kisebb fagyasztó esetén, hogy ez a megoldás rendkívül helytakarékos!

Ha bírod a dobozolást…

…és mondjuk még helyed is van, zacskó helyett kerülhetnek kisebb dobozokba a petrezselyemadagok!

Egyéb fűszernövények tartósításáról itt írtunk korábban.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...