2018.03.22. 12:45:00 15907 474

Nincs ötleted, mi kerüljön idén a húsvéti asztalra sütemény gyanánt?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Na most én nem mondom, hogy a videón látható sütik láttán felkiáltasz majd, hogy „Jajj, pont ezt akartam én is elkészíteni, és el is fogom, hajrá!”, mert nem hagyományos tavaszi, ünnepi süteményekről készült az összeállítás. Pedig van itt nyúl, meg kacsa, meg húsvéti tojások.

Szivárvány torta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szivárvány torta

Sőt, még nyuszi ül a fűben is. Szóval, ha gondban vagy a húsvéti süti terén, nem biztos, hogy ez a videó fog segíteni. De garantált, hogy 10 percre elfelejted a „Mit süssek, mit süssek, mit süssek?” kérdések ördögi körét és remekül fogsz szórakozni. Aztán ki tudja, meglehet, a filmecske végén majd kipattan a fejedből egy szuper ötlet, és a család, kedvesed, vendégek, Te magad elégedetten majszolsz majd valamilyen isteni finom házi süteményt az ünnepek alatt. No, akkor hajrá!:-)

A videót készítő kanadai hölgyről, hölgytől ezen a csatornán láthatsz még több receptet, illetve dekorálási ötletet. (A csatorna angol nyelvű!)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...