2019.09.07. 13:36:10 9513 321

Itt a tökszezon! – Grillre velük!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az idő még nem olyan csípős ahhoz, hogy téli álomra küldjük a grillszettünket! Viszont ahhoz már kellően ősz van, hogy megjelenjenek az első tökök a boltok zöldségespolcain! Mi lenne, ha ötvöznénk a kettőt, és grillre vetnénk néhány narancsszínű szeletet!

Grillezett tök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Grillezett tök

Szóval, ha nem rettensz vissza néhány őszi fuvallattól, és vevő vagy még néhány alkalommal a grillezésre, ezzel együtt pedig az újításokra, végy egy hokaido tököt és a következőképpen készítsd fel a grillrácsra!

  • Mosd meg alaposan a tököt, vágd ketté, a magját távolítsd el. Meg is hámozhatod, de a hokaido esetében rajt is maradhat a héj. Vágd hasábokra.

  • Készíts pácot olívaolajból, és különböző fűszerekből. Mehet bele természetesen só, bors, egy kis paprika, de némi rozmaringot is elbír. Sőt, ha bírod a kakukkfüvet, abból is kerülhet bele! Ha megvan, tedd a pácba a tökhasábokat körülbelül fél órára.

  • Ha letelt az idő, mehetnek is a tökdarabok a rácsra! (A művelet előtt a rácsokat érdemes egy kis olajjal átkenni, hogy ne ragadjon bele a grillalapanyag!) Körülbelül 20 percig, néhányszor megforgatva érdemes a rácson hagyni!

  • Ínyencek tekerhetnek a tökhasábok köré bacont is!

  • Mellé mehet köretnek bármilyen saláta, de akár „ő maga” is lehet a köret valamilyen finom hús mellé!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...