2024.04.08. 17:47:56 7268 246

Ha kínszenvedés a korai kelés, ez a szabály sokat segíthet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már éppen kezdtük megszokni, hogy reggel korábban világosodik, így felkelni is könnyebb (talán), most itt az óraátállítás, ami után néhány hétig keressük és nagyon-nagyon hiányoljuk azt az 1 órát, amit elvettek az életünkből. De akad, akinek nem csak átállítás miatt vannak gondjai a korai ébredéssel!

Reggeli ébredés | Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Reggeli ébredés | Fotó: 123rf.hu

Ismerek olyat, akinek konkrétan kín a reggeli korai kelés, és hangos üvöltözéssel jelzi, hogy ő bizony még aludna (nyugalom, a szóban forgó fiatalember még csak 3,5 éves, úgyhogy sajnos, vagy nem, ő ezt még meg is teheti:)). De nincs mit tenni, el kell indulni reggel dolgozni, iskolába, oviba, el kell kezdődnie a napnak. Ha Nálad a reggeli ébredés finoman szólva is nehézkes, vesd be ezt a trükköt, és idővel javulni fog a helyzet!

Ilyen egyszerű!

Vesd be a 85:15 szabályt! Vagyis, a héten a reggelek 85 %-ában kelj fel időben, amikor kell. (Ehhez az is fontos, hogy előző nap időben lefeküdj!) A maradék 15-ben pedig engedd meg magadnak, hogy lustálkodj! Vagyis a 7 reggelből egyet hagyj meg arra, hogy kipihend magad.

Jó kísérletezést!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...