2019.07.20. 13:27:45 9219 298

A tuti recepteken túl! - Egy szuper grillparty 4+1 „hozzávalója”
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár közepén kevés olyan családi ház, nyaraló előtt haladhatunk el, ahol ne csapná meg az orrunkat az éppen sülő grillhúsok, grillzöldségek finom illata. Naná, hogy mi is kedvet kapunk egy eszegetős buli megszervezéséhez. Ezeket a „hozzávalókat” ne felejtsük ki!

Grill - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Grill

Mert bizony minden az összetevőkön múlik!

Mindenki, aki számít!

Naná, hogy hívj meg a bulira mindenkit, akit szeretsz. Arra azért érdemes ügyelni, hogy a családot, barátokat nem mindig érdemes vegyíteni. Legyen egy este, ami a barátoké, és legyen egy, ami a családé.

Amit a grillrács elbír!

Ne légy rest szuper receptek után kutatni! Szuper, fűszeres pácok, ízletes húsok, halak, zöldségek egyaránt kerülhetnek a rácsra. Ha ötlet híján vagy, itt, itt és itt inspirálódhatsz!:-)

Ne feledkezz meg a finom italokról sem!

Szuper koktélok, behűtött sör, vagy éppen limonádé? Mindegy is, a lényeg, hogy ide velük!

Valami finomság utána?

Jöhet egy nagy doboz fagyi desszert gyanánt, de bármilyen ropogtatnivaló elfogy majd. Ha maradnál a grillezésnél, ezt feltétlenül próbáld ki.

Ne feledkezz meg a zenéről!

Állíts össze egy egyveleget a kedvenc zenéidből, zenéitekből, és ha a nagy evés-ivás után beindulna a buli, hát hajrá!:-) Csakis hajnalig!:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...