2024.01.19. 08:30:05 4588 175

A csokimikulások sorsa – 4+1 ötlet, hogyan használd fel a felesleget
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A decemberben felhalmozott csokimikulás készletek csak nem akadnak apadni, pedig a karácsonyi, szilveszteri, újévi sütemények nagy részéhez már ezekből használtál? Csak nyugi, még nincs minden veszve, mutatunk néhány tippet, mi mindenre használhatod fel még a finom készletet!

Csokimikulás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csokimikulás

Szóval, elő a mikulásokkal, a felhalmozott, eredeti funkcióját soha be nem teljesítő csokikákkal és adjunk a létünknek új értelmet!

  • Igazi csokipudingra vágysz? Akkor tejet forralj össze keményítővel vagy liszttel, majd ha már összeállt, öntsd bele az előzőleg megolvasztott csokit. Ugye, hogy jobb, mint a bolti?

  • Ha nem kívánjátok a pudingot! Akkor legyen a csokimaradékból forró csoki! Forrald fel a tejet, ízesítsd ízlésed szerint, majd mehetnek bele az összetört „mikucsokik”, és olvaszd szépen össze. Merd poharakba, bögrékbe és koronázd meg egy jó nagy adag tejszínhabbal!

  • Bírod a mártogatást? Akkor szerezz be különféle gyümölcsöket, esetleg süss egy kis piskótát, kockázd fel, majd fűzd őket pálcikára. A csokikat olvaszd fel, és ha megvagy vele, indulhat is a fondüzés!

  • Irány a fagyasztó! Ha jelen pillanatban nem tudod felhasználni a sok-sok csokit, reszeld le, vagy darabold fel és kis zacsikban vagy dobozokban mehet a fagyasztóba!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...