2024.05.11. 12:31:29 4892 189

A babás holmik elő- és utóélete – 3+1 hasznos „gyerekdolog” nem csak anyukáknak 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Krémek, ruhák, kendők, egyéb kiegészítők, mindenre és bármikor bevethető kütyük. Ha babás dolgokról van szó, a beszerzendő lista szinte végtelen. Érdemes meggondolni, erről a listáról mit szerzünk be, mert haszna nem mindegyiknek lesz. Szerencsére, azért nem minden holmi ilyen, sőt!

Baba Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Baba Fotó:123rf.hu

Előző cikkünkben már írtunk nektek 4 szuper dolgot, amely bevethető akkor is, ha túlvagytok, vagy éppen még el sem kezdtétek a kisbabás időszakot, mert akár felnőtteknek is hasznos lehet. Most mutatunk újabb 4 „gyerekes” csodaszert, ami tarts akkor is otthon, ha már/még nincs kisbaba a közeledben.

Gyors uzsonnának, tízórainak is kiváló!

Csak azért, mert nincs még kisbabád, nyugodtan válogathatsz a finomabbnál finomabb, változatosabbnál változatosabb gyümölcspürék közül. Némelyik gabonával dúsított, úgyhogy simán bevethető egy gyors uzsi vagy tízórai gyanánt!

Elfogyott a szárazsampon!

Csak semmi pánik! Érdemes betárazni babahintőporból, mert körülbelül ugyanazt tudja, mint a szárazsampont „rokona”! Legyen otthon mindig, vészhelyzet esetére!

Amiből soha nem elég: a textilpelenka

Ha még nincs tervben a család bővítése, hidd el, 1-1 textilpelenka akkor is jó szolgálatot tehet! Nedvszívó képessége szuper, úgyhogy simán tudod vele helyettesíteni a konyharuhát is! De láz esetén borogatásra is jó! A bátrabbak erősebb nátha esetén is bevethetik…:)

Ne dobd ki ezt sem!

Vége a pelenkáskorszaknak, de maradt még egy nagy tégely popsikrém? Éppen a tuti megoldást keresed a bikinivonalon szőrtelenítés után keletkezett pöttyökre? Akkor nyert ügyed van, mert a popsikrém tökéletes megoldás lesz számodra! Nyugtatja az irritált bőrt, így az apró pontok nem keserítik majd meg az életed túl sokáig.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...