2024.05.04. 12:26:56 4634 180

A babás holmik elő- és utóélete! – 3+1 hasznos „gyerekdolog” nem csak anyukáknak 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aki már túlvan az első babázós korszakán, bizony megmosolyogva gondol vissza egykori önmagára, hogy mennyi kencét, kiegészítőt vásárolt össze, és ebből mennyit nem használt soha. Ám szerencsére, nem egy olyan holmi is van, amit bőven a gyerkőc születése után, sőt, akár gyerek előtt is használhatunk.

Nevető baba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nevető baba

Kíváncsi vagy, melyek ezek a csodaszerek/csodadolgok? Olvass tovább, és megtudod!

A mindenre is jó csodakendő!

Ha már véget ért a pelenkás időszak, vagy éppen még a Te életedben el sem kezdődött, akkor is érdemes betárazni popsitörlő kendőkből, kisebb vagy nagyobb csomaggal tenni táskába, hátizsákba. Utazás közben elláthatja eredeti funkcióját is, vagy víz híján a kezed megtörlésére is alkalmas lehet.

„Szopipárna” a kényelmes alvásért!

Ha a kisbabád már felhagyott a cicizéssel, és már arra sincs szükség, hogy alvás közben „körülölelje” a szoptatós párna, akkor jött el a Te időd! Oldalfekvésben átölelve, a lábak közé szorítva tökéletes kényelmet biztosít a pihentető alváshoz.

Fellépő, mint lábtartó? Miért ne?

Ha a gyerkőc már elég nagy és nincs szüksége sem a mosdóhoz, sem a toaletthez fellépőre, még véletlenül se dobd ki! Tökéletes lesz számodra a talpak megemelésére, mint wc-sámli, ha éppen „nagydolgod” van.

Nem csak a kirepedezett mellbimbókra jó!

A mellbimbó érzékeny bőre a szoptatás kezdetén könnyen berepedhet. Ilyenkor óriási segítség lehet egy jól megválasztott bimbóvédő krém. De ez a krém jó szolgálatot tehet akkor is, ha az időjárási viszontagságokra érzékenyen reagáló ajkak bőre reped ki. Kenj belőle egy kicsit a szádra, és láss csodát, a bőr milyen gyorsan regenerálódik.

Következő cikkünkben 4 újabb babás, de babázás után vagy nélkül is bevethető holmiról olvashatsz!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...