2022.12.27. 17:25:00 5604 193

5+1 év végi bőrápolási teendő, hogy a tűzijáték se homályosíthasson el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár a barátokkal együtt szórakozol, akár az otthoni szilveszteri estet örökítenéd meg a legelőnyösebb szelfin, az egészségesen ragyogó bőr elengedhetetlen ahhoz, hogy tündökölhess! Hogyan lesz a hosszú 2022 során elfáradt bőrünk újra fiatalos?

Tündöklő nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tündöklő nő

Először is mérjük fel, mekkora kárt okoztunk magunknak úgy általánosságban az év folyamán a kialvatlanság, a stressz és a nem megfelelő étkezés révén, majg gondoljuk át, hogy a bőr külső és belső hidratálására is fordítottunk-e kellő figyelmet. Másodszor pedig mérjük fel, hogy a téli időjárás mennyit szárított a bőrünkön. Innen szép nyerni!

Bőrápolási teendőink a szilveszteri buli előtt (is)

Akár kell dolgoznod a két ünnep között, akár nem, a bőröd megérdemel egy kis extra odafigyelést! A jó hír, hogy amikor a bőröd egészségéért teszel, akkor többnyire az általános egészséged is jól jár: Az elkövetett hibákat fordítsd visszájára, ennyire egyszerű a képlet!

1. Aludd magad kisimulttá!

Az a bűvös 8-as szám, ami nem hiába szimbolizálja a végtelenséget! Az ismert dal örök érvényű igazsága, hogy korlátozzuk a munkát és a háztartási teendőket, hogy jusson idő a szórakozásra és a pihenésre is! Ha választani kell, akkor alvás terén ragaszkodj inkább a 8 órához!

2. Egyél jókat az egészséges bőrért!

Karácsony és szilveszter között figyelj jobban oda az étkezésedre, ha már ez a két decemberi ünnepünk túl sok (káros) finomságot kínál elfogyasztásra. A nassolni valók esetében különösen oda kell figyelnünk, és egy zöldséget, nevezetesen a répát gyakran bele kell csempésznünk a napi menübe!

3. Hidratálj belülről!

Víz, víz, tiszta víz! Nem hiába hívják az élet vízének, hiszen nélküle rekordidő alatt kiszáradnánk! Ezt a bőrünkön nagyon hamar láthatjuk is, így a megfelelő vízfogyasztás kulcsfontosságú, ha ráncok nélküli, üde bőrre vágyunk. De egyéb italok is a segítségünkre sietnek, hogy ne legyen olyan unalmas az elfogyasztandó italunk íze.

4. Hidratálj kívülről!

Bizonyos életkorban, vagy élethelyzetekben bizony nem árt az extra tunning! A házi készítésű bőrápolási szerek közül használjunk most naponta akár több alkalommal is a hidratálás bajnokaiból!

5. Számold fel a téli ártalmakat!

A hideg levegő hamar képes kiszárítani a bőrünket. Ennek jele a feszülő bőr és kirepedezett ajkak. Védd az arc és a kézfej bőrét is a hidegtől, és fordítsd vissza a nem kívánt folyamatokat!

+1 Tedd fel a koronát az egészséges és szép bőrre!

Amikor néhány napnyi gondos odafigyelés után bőrünk állapota nagyságrendeket javult, emeljük ki a legszebb vonásainkat! Egy személyiségünkhöz illő laza - azaz nem vakolatszerű - smink biztosan segít abban, hogy még varázslatosabban érezzük magunkat. Azonban bizonyos életkor felett már bánjunk inkább csínján a túl fényes vagy túl csillámos arcfestékekkel, mivel éppen ellenkező hatásuk lesz, mint egy visszafogottabb ünnepi sminknek!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...