2022.05.11. 12:20:00 7660 275

Természetes szépségtrükkök, amik minden nő hasznára válnak 2/1
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokszor a természetes és a természetesség a legjobb, de mindenképp a legegészségesebb út. Különösen, ha az étkezésünkről vagy szépségápolási termékekről van szó. Noha vannak igazán nagyszerű dolgok a drogériák polcain, a legtöbb ember sajnos nem figyel arra, hogy mi kerül a bőrükre felkent krémekbe vagy sminktermékekbe.

Hajápolás hajmaszkkal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajápolás hajmaszkkal

A szépségipar megannyi szintetikus alapanyagot és vegyszert használ a termékei előállításához, azonban ezek helyett bőven akad olyan szépségápolási alternatíva, amelyek a természetből fakadnak. Ezenkívül a házilag kevert kencék még olcsóbbak is, mint a piacon kapható kész termékek.

Olívaolaj és méz hidratáló hajmaszk

Ha a felsorolás helyett csupán a annyit írnánk, hogy olívaolaj, már önmagában is rengeteg mindent kezelhetnénk vele, de tápláló mézzel összekeverve csodás hidratáló hajpakolást kapunk.

Bőrradír cukorból

Két rész cukor, egy rész olaj és egy kis E-vitamin, voalá! Készen is van a szuper bőrradírunk! A felhasználáskor arra vigyázz, hogy a cukor egy picit felolvadhasson, így nem okoznak mikrosérüléseket az apró kristályok. Keverj össze ehhez 1 csésze kristály- vagy nádcukorra fél csésze olíva- vagy kókuszolajat. Amennyiben szereted a finom illatokat, pár csepp illóolaj is kerülhet a bőrradírhoz. Zuhanyzás alatt dörzsöld át bőrödet 1- evőkanál keverékkel, majd öblítsd le jól, hogy érezhesd a selyemszerű érzést a száraz bőr helyett. A fel nem használt keverék légmentesen záródó edényben tárolható.

Arckezelés matcha porral

Egy egyszerű keverék, amelyhez nem is kell más, mint egy kis matcha zöld tea por, víz és almaecet, segít ráncba szedni az aknés bőrt. A szem és a száj érzékeny bőrét elkerülve az egész arcbőr kezelhető vele!

Rózsavizes tonik

A gyengéd tonizáláshoz szükséges hozzávalók: 2 csésze bio rózsavíz, 3 csepp rózsa illóolaj, fél csésze varázsmogyoró, 1 kapszula E-vitamin vagy negyed teáskanál E-vitamin olaj. Amennyiben gondoljuk egy csipet tengeri só és 5 csepp természetes növényi glicerin is kerülhet bele. Keverd össze az összes összetevőt, és öntsd bele egy tiszta üveg vagy műanyag spray-palackba, amelyben hűtve legfeljebb két hétig eltartható. Arcunk és nyakunk megtisztított bőrére vattakoronggal vihető fel.

Fogfehérítő

Ha összekeversz egy evőkanál szódabikarbónát három csepp hidrogén-peroxiddal, akkor egy ecsettel felhordható fogfehérítő szert kapsz. Fogaink egészségének megóvása azonban mindig fontosabb, mint a színe, ezért óva intünk attól, hogy ezt a szert napi szinten alkalmazd!

Forrás: www.ohlala.ca

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...