2021.12.30. 13:05:00 7652 197

Ünnepi színpaletta: Sminkelj otthon Szilveszter éjszakára!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár a közösségi oldalakra, akár csak úgy magadnak, de biztosan lőni fogsz egy-két képet a szilveszteri buliban, nemdebár? Nézz ki elbüvőlően minden fotón! Ha már felvesszük a bulizós szettet, ragyogjon az arcunk is, ne csak a ruhánk!

Kellékek ünnepi sminkhez - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kellékek ünnepi sminkhez

Egy pici smink biztosan nem fog ártani a megpróbáltató 2021-ben megszenvedett arcunknak, így, ha a mindennapokban nem is szoktál sminkelni, az óév búcsúztatóján te is vállald be! Nem tudod, hogy és mivel? Néhány otthon is egyszerűen elkészíthető, de nem hétköznapi sminkelési ötlettel szeretnénk inspirálni. De igazából csak egy szabály van: a hangsúly legyen most a szemeken!

1. Minimalistáknak

A természetes megjelenés hívei is extrázhatnak Szilveszterkor, ha a no makeup stílust színes macskaszemmel dobják fel! alapozd le és kontúrozd az arcod szinte “láthatatlan” módon, majd egy természetes színű, de fényes szájfény felhordása után vedd kezelésbe a szemhéjadat. A szempillavonal felett közvetlenül húzz egy a szemformádhoz illő vastagságú, hosszú és ívű tusvonalat, amely fokozatosan vékonyodjon el a szem külső sarkán túl húzva; azonban ez bármilyen más színű lehet, csak unalmas fekete nem!

2. Bevállalós bulizóknak

A felemás zokni ihlette szemfestés amellett, hogy igazán mutatós, biztosan a figyelem középpontjába fog repíteni téged! Csillogó festékkel csak a szemeinket emeljük ki, méghozzá úgy, hogy a szemhéjak alapozása után vigyél fel az egyik szemhéjadra egy általad választott színt, majd a másikra egy másikat. a lényeg az, hogy egy kontrasztos, de az outfitedhez és a másik szemhéjpúderhez illő színt válassz. Tovább fokozhatod a megjelenésedet, ha az alsó szemhéjaidat pont fordítva felted ki a kétféle színnel. Egy természetes színű ajakfény vagy egy matt rúzs elég is lesz ezekhez az extra szemekhez.

3. Hobbi sminkmestereknek

A sminkelésben jártas hölgyek készítsék el kedvenc füstös szemfestésüket, de színes verzióban! Azaz legyen szó matt vagy csillogó, pasztell vagy fémes színekről, a lényeg, hogy a megszokottól eltérően emeld ki most a szemed! A bogyós gyümölcsök színei, a korall és a türkiz párosa csak pár lehetőség a trendi opciók közül.

Forrás: www.instyle.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...