2021.03.21. 11:00:12 8598 262

Vigyázzunk a vonalainkra! - 2+1 ötlet tészta helyett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy valódi tésztarajongónak a szénhidrátszegény életmód felér egy kínzással. Pedig legyünk csak őszinték, jópár felesleges kilótól szabadulhatunk meg már csak azzal is, ha teljes mértékben száműzzük étrendünkből a fehérlisztes pékárukat, tésztákat.

Cukkini - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cukkini

Szerencsére bőven akad alternatíva, ha mindened a tészta!

A gluténmentes változat

Ha nem bírsz lemondani a tésztákról, válassz gluténmenteset. Létezik már a kukoricalisztesen kívül kölestészta, esetleg hajdina felhasználásával készült tészta.

Ha bírod a zöldségeket

Több olyan zöldség is létezik, amelyet meghámozva, vékony csíkokra felszelve, kevés olajon megpirítva tökéletes helyettesítheti, mondjuk a spagettitésztát. Ilyen a cukkini (nyersen is fogyasztható), a padlizsán (a fenti írt módon elkészítve), a tök (szintén vékony csíkokra vágva, 180 ⁰C-os sütőben, háromnegyed órán keresztül sütve), vagy a káposzta (felcsíkozva, majd párolva).

Szénhidrát, de egészséges

A barna rizs kifejezetten jó ötlet lehet mondjuk a fehér lisztes tészta helyettesítésére. Ha valamiért ezt kihagynád, a köles, hajdina is alakod barátja lehet!

Ötlet: ridikul.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...