2023.08.07. 11:00:28 5682 207

Tanuljunk a vegánoktól! – Mert a növényi étrend nem mindig rossz, sőt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, első hallásra furcsa volt, amikor a vegán életmódot folytató barátnőm a közös, csajos grillpartyra hús helyett gombát, cukkinit és egyéb zöldséget hozott grillezni. Aztán persze az ő tányérja volt a legnépszerűbb, vagyis mindenki ezekből a grillezett finomságokból akart kóstolót.

Vegán ételek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vegán ételek

A legjobb az egészben, hogy nem csalódtunk, már-már azt mondom, a zöldségek finomabban voltak, mint a hús! És hogy mit lenne még érdemes ellesnünk egy vega, vagy vegán életmódot folytatótól? Íme, néhány tipp!

Csak azért, mert növényi, még nem biztos, hogy rossz!

Sőt! Nagyon is megéri megkóstolni, és néha fogyasztani a különböző növényi olajokból az állati zsiradék helyett! Salátára szinte bármelyik remek választás, hiszen ízükkel új zamatot adnak majd az ételünknek. A bennük lévő vitaminokról, ásványi anyagokról már ne is beszéljünk!

Nem csak a chips, meg a popcorn van a világon!

Nassolás gyanánt a finom gyümölcsök, turmixok, smoothiek is megteszik! Ha pedig nem édes ízre vágysz, a különböző zöldséghasábok, némi mártogatóssal, mondjuk csicseriborsókrémmel bőven megteszik!

Változatos fehérjeforrások!

Ha unod a húst, tojást, válassz vegán fehérjeforrást! A hüvelyesek, mint a bab, a lencse, esetleg a zöldborsó, vagy éppen a csicseriborsó is szuper választás, ha pótolnád a szervezetedből „eltűnt” fehérjét.

Zöldség mindig legyen!

A zöldségek, saláták mindig kapjanak helyet az asztalodon, bármelyik étkezésről is van szó!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...