2018.05.28. 17:44:40 13440 344

Mi lenne, ha…? – A gofrisütő találkozása ezzel meg azzal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy igazi édességimádónak (mint amilyen mondjuk én is vagyok) nem biztos, hogy meg szabad néznie a következő videót. Számukra, vagyis számunkra ez bizony erősen 18-as karikás. És teljesen érthetetlen! Annyi mindent lehet sütni gofrisütőben, mondjuk például gofrit, akkor meg miért, miért és miért?

Gofrisütő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gofrisütő

Miért kell feláldozni annyi ártatlan „életet”, vagyis inkább ételt, és megolvasztani, tönkretenni, szétkenni a forró gofrisütőben? Persze, aki tudományos nézőpontból szemléli a dolgot, annak nyilván nagyon is érdekes a lenti videó. De aki az előző életében Gombóc Artúrként tengette napjait, ő semmiképpen ne görgessen lejjebb, mert számára az alább látható videó igazi tragédiával ér majd fel!

Tudományos kísérlet vagy egyszerű „merénylet” a finomságok ellen?

Valószínűleg egyik sem, de mindenesetre érdekes, mit is képes művelni egy gofrisütő különböző fajta, egyáltalán nem ilyen sütőbe való édességekkel! Bármilyen csábító, otthon még véletlenül se próbálja ki senki!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...