2019.03.03. 17:48:56 8812 327

Még, még, még! Édesség! – Ennivaló dekoráció csokiból!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha engem kérdeznek, akkor lehet akár kerek, szögletes, tej, ét, fehér, mogyorós, karamellás, kis tábla, közepes tábla, nagy tábla, „meglepetés”, nyuszi, Mikulás, hóember, vagy éppen tojás alakú. A lényeg, hogy csoki legyen, méghozzá sok!:-)

Csokoládé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csokoládé

És persze, ne hizlaljon, sőt, ha lehet, még veszítsünk is a fölös kilóinkból, miközben majszolgatjuk ezt az isteni eledelt. Sajnos, erre a fajta csokoládéra még várnunk kell. Ám ha nem szeretnénk megszakítani a diétánkat, esetleg éppen böjtölünk, legalább a szemünket kényeztessük ezekkel a finomságokkal. Íme, a bizonyíték, hogy a csoki nem csak finom, de remekül is mutat, akár dekoráció gyanánt is.

És ha tényleg nem lenne elég a jóból, íme, még egy kis „csokisság”.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...