2022.11.28. 10:59:30 6443 260

Még egy utolsó őszi finomság jöhet? – Kekszbe zárt sütőtök
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hamarosan indul a karácsonyi ötletelés, keressük, kutatjuk a recepteket, és lassan a hozzávalókat is beszerezzük majd. Ám ha addig sem szeretnénk tétlenül (ha-ha) üldögélni, és elütnénk egy kis sütögetéssel az időt, amivel biztosan mosolyt csalunk szeretteink arcára, tudunk hozzá egy szuper receptet!

Őszi kert, sütőtökök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi kert, sütőtökök

Az egészben az a jó, hogy alig kell hozzá valami, gyorsan megvan, biztosan mindenki szeretni fogja és maradékmentőnek sem utolsó! Mert mi van, ha túl sok sütőtököt sütöttünk meg és nincs ötletünk, mire használhatnánk fel? Hát süssünk belőle csudafincsi és csudaegyszerű kekszet, ami remek kísérője lehet egy bögre forró kakaónak vagy egyéb meleg, krémes italnak.

Sütőtökös keksz, csak 3 hozzávalóból

Íme, a *hozzávalók**:

  • 225 gramm sütőtökpüré, lehetőleg édesítettlen

  • 20 dkg zabpehely

  • 3 teáskanál juharszirup (de szerintem mézzel is működhet)

  • ízlés szerint étcsoki, dió, aszalványok

Keverjük össze a hozzávalókat alaposan, majd a masszából kanál segítségével készítsünk kis halmokat egy sütőpapírral bélelt tepsire. Nyomkodjuk le a masszadarabkákat, hogy apró kekszeket kapjunk és tegyük a 180 °C-ra előmelegített sütőbe. Nagyjából 10 perc alatt készre sül. Ha nem elég csokis, a tetejére csurgathatunk olvasztott csokoládét!:-)

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...