2018.06.17. 17:44:16 12217 346

Még a hét is könnyebben indul – Tedd szebbé a vasárnap estéket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha egy görbével kellene jellemezni a hétvégénket, illetve a hétvégi kedvünket, akkor az valahogy úgy nézne ki, hogy a szombat, vasárnap délelőtt, délután az egekben lenne a kis görbénk, a vasárnap este viszont már valahol a béke hátsó fertálya alatt kellene keresgélnünk.

Hétfő reggel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hétfő reggel

Bizony, sokan ennyire be bírunk borulni a hét utolsó napjának utolsó óráira, és ennek nem más az oka, mint az a fránya hétfői munka. Még ha egyébként szeretjük is a munkánkat, a munkahelyünket, a kollégáinkat, azért akkor is elkaphat minket egy futó kis „depi” az előttünk álló munkanapra, munkahétre gondolva.

No és mit tesz ilyenkor a leleményes „dolgozó”?

Mondjuk kivesz egy szabit hétfőre!:-) Persze, ez a legegyszerűbb megoldás, de ha szabadságot azért nem áldoznál fel a gyorsan múló depresszió oltárán, akkor itt van érdemes bevetni néhány trükköt!

Legyen a vasárnap a Te napod!

Szervezz, szervezzetek valamilyen programot vasárnapra! Így nyáron nem nehéz, hiszen irány a strand! Vagy kiránduljatok egyet a szabadban, menjetek el a gyerkőccel, gyerkőcökkel állatkertbe, vidámparkba! A lényeg, hogy kapcsolódj ki, töltődj fel a következő napokra energiával, élményekkel!

Kezdd a hetet csinosan!

Persze, nem arra gondolunk, hogy a hét többi napján járj slamposan!:-) De hétfőn legyél extra csini, válogasd össze a kedvenc ruháidból, ékszereidből egy szettet, amibe szívesen bújsz majd a hét első munkanapján! Hidd el, könnyebben indul a munka, a minden, ha jól érzed magad a bőrödben!

Gondolkodj pozitívan!

Ha van egy kis időd, mondjuk csak néhány perced, vonulj félre és kicsit fordulj befelé! Gondold végig az előtted álló napot, hetet, a feladataid, és persze törekedj a pozitív gondolkodásra is! Igyekezz mindennek, még a nehéznek tűnő szituációknak is a jó oldalát nézni!

Légy energikus már reggel!

Készíts össze magadnak, vagy akár az egész családnak egy finom reggelit, hogy energikusan, fitten, frissen induljon a reggel, a hét. Ha ügyes vagy, akár egy könnyű ebédet is összedobhatsz még este. Nem kell nagy dolgokra gondolni, lehet ez egy finom saláta, egy extra zöldséges, saját magad által készített zsemléből összerakott szendvics. Ha úgy érzed, egy kis nasi is jól jönne, tízórai vagy desszert gyanánt, egy kis házi müzliszeletnek is a táskádban a helye. Receptek ehhez itt, itt és itt.

„Mozdulj, mozdulj, mint, ha élnél ember!”

A sport, a mozgás mindenre, vagyis majdnem mindenre megoldás! Ha úgy érzed, hatalmába kerített a vasárnap esti, késő délutáni depi, ne légy rest futócipőt húzni, kerékpárra pattanni és vedd nyakadba a környéket, várost, vagy a közeli sportpálya futópályáját! De ha csak sétáltok kicsit a pároddal, a családdal, már az is sokat dobhat a hangulatodon!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...