2022.12.13. 17:25:00 6708 258

Karácsony hízás nélkül? Ezekkel az ételekkel lehetséges!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem is olyan régen elcsíphettétek, hogy válogatásunk szerint milyen kevésbé drága, viszont egészséges élelmiszereket érdemes betenni a bevásárlókosárba. Mi sem egyszerűbb tehát, minthogy fogjuk ezeket az alapanyagokat és átgondoljuk velük a korábbi évek ünnepi menüjét!

Karácsonyi fitt fogás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi fitt fogás

Természetesen nem gond, ha az év végén egy kis erezd el a hajam csúszik be étkezés terén, már amennyiben az év nagy részében normális ételeket ettél, normális adagokban.
Aki azonban az ünnepek alatt is szeretne odafigyelni a vonalaira, könnyen megteheti! Ehhez csak az ünnepi tálalás fortélyait szükséges elsajátítanunk, meg a téli szezon slágerfűszereit bevetnünk!

Ne ússzon el a szerencséd!

Készíts halat, hogy a szerencséd és az egészséged is megmaradhasson az új évre! A halakat sokféleképpen el lehet készíteni, a kulcs a fűszerezésben és a mártásokban rejlik.
A lazacot így is elkészítheted, míg pisztrángot vagy más halakat a következőképpen lehet a legegyszerűbben megsütni: Kattints!

Egyél zöldet a zöldellő a fenyőfa mellett!

A sültek mellé vagy csak úgy magában ennéd a salátát? Jobb, mintha most is bő olajban sült sültkrumpli menne a húshoz. (Ugye nem szeretted volna azokat sem panírozni?) Ha nem jut eszedbe tápláló recept a salihoz, nézz itt körbe!

Gondolj a vegákra is!

Van, aki nem eszi meg még a halat sem - de legalább ennyien nem szeretik az ízét-, így nekik is illik készülni egy húsmentes alternatívával. Egy gyors zöldségfasírt biztosan nem okoz gondot, és a sütőben is el lehet készíteni. A saláta mellé csicseriborsós pogácsát is készíthetsz.

Nincs ünnepi menü desszert nélkül!

Amikor számít, hogy a desszert szép is legyen, ne csak finom, akkor a könnyű pohárkrémekkel nehéz lesz mellé nyúlni! A legjobb, hogy alig kell hozzájuk valami és szinte egy csettintésre készen vannak.
Amennyiben még kevesebb kalóriát szeretnél bevinni az étkezés végén pluszban, akkor sem kell a levegőt kanalazgatnod, harapj bele a fogyókúrás desszertek bármelyikébe!

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...