2021.08.15. 14:28:36 9518 273

Jó étvágyat, szép álmokat! – Egyél jól a pihentető alvásért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Holdállás, a napi stressz, vagy éppen valami új aggódni való miatt megeshet, hogy rövidebb vagy hosszabb ideig nem bírunk nyugodtan aludni. Ha pillanatnyilag a feszültséget nem tudod megszüntetni, apróságokkal talán megpróbálhatsz segíteni magadon.

Alvás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alvás

Mondjuk, néhány finom fogással sokat tehetsz a nyugodt alvásért.

Rágcsálj!

Lefekvés előtt egy adag dió elmajszolása javíthat az alvás minőségén. Ez a benne lévő melatoninnak köszönhető.

Vigyázz, mert elgurulhat!

No, nem a gyógyszered, hanem a melatoninban ugyancsak gazdag cseresznye vagy meggy. Ezek lefekvés előtti fogyasztása szintén sokat segíthet rossz alvás esetén.

Csak semmi para!

Inkább paradió! A benne található szelén és kálium lesz az, ami pozitívan befolyásolhatja az alvásodat.

Ha bírod a fanyar ízeket!

Akkor mindenképpen majszolj el legalább 2 kivit lefekvés előtt 1 órával, hogy legalább 5 perccel előbb elaludj és 40 perccel többet pihenhess. Ha nem is brit, de a tajvani tudósok ezt ajánlják.

Ezért is jó az Omega-3!

Fogyassz sok halat, mert a benne lévő omega-3 serkenti a szervezet melatonin termelést, ami pedig szervezetedben a nappal-éjjel ritmus fenntartásáért felel.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...