2018.08.02. 17:47:50 26775 283

Így főzd meg az édesburgonyát! – Tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az édesburgonyáról, mint szuperélelmiszerről már nem egyszer olvashattál nálunk is. Sőt, receptekre is bukkanhatsz az oldalunkon (vagy ha kicsit lejjebb görgetsz:-))! Ám most konkrét segítséget szeretnénk nyújtani azzal kapcsolatban, hogyan is érdemes megfőzni ezt a szuper zöldséget!

Főtt édesburgonya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Főtt édesburgonya

A tökéletes főtt édesburgonya receptje itt következik!

  • Mosd meg alaposan a gumókat! Aztán hámozd meg… vagy ne, ahogy tetszik!:-) Az édesburgonya héjával együtt is fogyasztható, sőt, több vitamin is marad benne, ha rajt marad a „burkolat”.

  • Kockázd fel a burgonyát, így lerövidítheted a főzési időt! Aztán mehet az egész egy edénybe, amibe annyi víz kerüljön, ami bőven ellepi a kis kockákat.

  • Mehet bele só, egy teáskanál, ha nagyobb mennyiséget készítesz! Sőt, ha nem szeretnéd, hogy az „édesburi” sokat veszítsen a színéből, nyugodtan tehetsz a főzőlébe egy kis citromlevet!

  • Mennyiségtől függően 35-45 perc szükséges, hogy megfőjön az édesburgonyád! Közepes lángon főzd! Azért „menet” közben érdemes villával ellenőrizni, nincs-e még kész az egészséges finomság!

Amit még az édesburgonyáról tudni szeretnél, itt találod! És azt tudtad, hogy a levele is felhasználható? Receptekből sincs hiány, itt, ittés itt biztosan találsz!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...