2020.04.19. 18:15:11 10158 319

Idén tavasszal így dobd fel az öltözködésed! – Egyszerű trükkök
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy ruha szetten önmagában is nagyot dob, ha TAVASZI, vagyis igazi napsütéses időt váró, csalogató, ígérő együttest dobunk magunkra. Ám ha valamiért mégis túl egyhangúnak vagy unalmasnak találjuk a gondosan összeválogatott ruhadarabjainkat, néhány szuper kiegészítő a segítségünkre lesz!

Blézer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Blézer

Néhány nélkülözhetetlen kiegészítőről már beszéltünk, most lássuk, tavasszal mi a trend a miss.at szerint!

Jöjjenek az ékszerek!

Ha túl „uncsi” az aznapi öltözet, egy szuper fülbevaló, karperec, esetleg nyaklánc megoldja ezt a problémád!

Nem csak a szeszélyes időjárás ellen véd!

Egy jól megválasztott blézer nem csak, mint ruhadarab, hanem, mint kiegészítő is jó szolgálatot tehet!

Ne feledkezz meg a mintákról!

Bármilyen unalmas, vagy annak tűnő szerelést feldob egy remek, mintás ruhadarab! Légy bátor és bevállalós, ha mintákról van szó!

A piros nem csak karácsonykor megengedett!

Egy piros, de legalábbis élénk színű rúzs feldobhatja az aznapi szettedet! Ne ijedj meg a használatától a gyönyörű, tavaszias időben sem!

A napszemüveg újra él!

Végre süt a Nap, úgyhogy elő a napszemüvegekkel! A divatosság mellett arra is ügyelj, hogy a káros sugarak ellen is védjen!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...