2020.01.26. 11:02:11 8089 250

Dobd fel a „szerelésed”! – 3+1 életmentő kiegészítő
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy felveszed a gondosan összeválogatott szettedet és a hatás mégsem ugyanaz, mint amit elképzeltél. Csupán egy apróság hiányzik, hogy teljes legyen az összhang, de még magad sem tudod, mi lehet az? Segítünk!

Kiegészítők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kiegészítők

A miss.at cikkének segítségével megfejthetjük, melyek azok a kiegészítők, melyek bármikor a segítségünkre lehetnek, ha csak egy kis apróság hiányzik ahhoz, hogy elérjük a tökélyt… már ami a szettünket illeti.

Nem csak a nap ellen véd

Egyik fülbevaló, egyik nyaklánc sem passzol az éppen aktuális szettedhez? A sminkeden sem tudsz már érdemben változtatni, ami egy kicsit is dobna a megjelenéseden? És akkor megpillantod a még nyárról itt maradt napszemüveged, amit a hajadba biggyesztve teljes lesz az összhatás.

Fontos apróságok rejtekhelye lehet…

… és még öltöztet is! Naná, hogy egy jól megválasztott táskáról beszélünk! Fontos, hogy színben, méretben, stílusban passzoljon az éppen aktuális szettedhez! Kiegészítsen, ne pedig „elvigye a show-t” a többi ruhadarab elől!

Ami nem csak fent tart!

Egy színben, anyagban, stílusban jól megválasztott öv remek kiegészítője lehet bármelyik ruhadarabnak, legyen szó akár szoknyás, akár nadrágos összeállításról. Akár a visszafogottabb, akár szexi énedet szeretnéd kihangsúlyozni, egy szuper övvel ez sikerülni fog.

Ha már itt a tél!

A téli időszakban remek kiegészítő lehet egy jól megválasztott sál! Remek színekben, szuper mintákkal érkezhetnek a segítségedre ezek az amúgy védelmi funkciót is betöltő ruhadarabok!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Legyen békés a karácsony! – Témák, amik nem valók az ünnepi asztalhoz

Karácsonykor a legnagyobb ajándék, ha szeretteink körülvesznek minket. Együtt le tudunk ülni egy szépen megterített asztalhoz, finomakat eszünk, beszélgetünk, nevetünk. Szimplán és egyszerűen örülünk egymásnak. Persze, azért ilyenkor is csúszhat némi hiba a gépezetbe…

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

Itáliai utazás - Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.