2020.01.26. 11:02:11 8745 251

Dobd fel a „szerelésed”! – 3+1 életmentő kiegészítő
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van az úgy, hogy felveszed a gondosan összeválogatott szettedet és a hatás mégsem ugyanaz, mint amit elképzeltél. Csupán egy apróság hiányzik, hogy teljes legyen az összhang, de még magad sem tudod, mi lehet az? Segítünk!

Kiegészítők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kiegészítők

A miss.at cikkének segítségével megfejthetjük, melyek azok a kiegészítők, melyek bármikor a segítségünkre lehetnek, ha csak egy kis apróság hiányzik ahhoz, hogy elérjük a tökélyt… már ami a szettünket illeti.

Nem csak a nap ellen véd

Egyik fülbevaló, egyik nyaklánc sem passzol az éppen aktuális szettedhez? A sminkeden sem tudsz már érdemben változtatni, ami egy kicsit is dobna a megjelenéseden? És akkor megpillantod a még nyárról itt maradt napszemüveged, amit a hajadba biggyesztve teljes lesz az összhatás.

Fontos apróságok rejtekhelye lehet…

… és még öltöztet is! Naná, hogy egy jól megválasztott táskáról beszélünk! Fontos, hogy színben, méretben, stílusban passzoljon az éppen aktuális szettedhez! Kiegészítsen, ne pedig „elvigye a show-t” a többi ruhadarab elől!

Ami nem csak fent tart!

Egy színben, anyagban, stílusban jól megválasztott öv remek kiegészítője lehet bármelyik ruhadarabnak, legyen szó akár szoknyás, akár nadrágos összeállításról. Akár a visszafogottabb, akár szexi énedet szeretnéd kihangsúlyozni, egy szuper övvel ez sikerülni fog.

Ha már itt a tél!

A téli időszakban remek kiegészítő lehet egy jól megválasztott sál! Remek színekben, szuper mintákkal érkezhetnek a segítségedre ezek az amúgy védelmi funkciót is betöltő ruhadarabok!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...