2019.04.14. 13:52:10 12030 299

Húsvét, és ami körülötte van!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan hosszú hétvégével már megajándékozott minket ez az esztendő, mindjárt kettővel is, azért a húsvéti ünnepekkel egybekötött hosszabb ejtőzés azért más. Más, mert egyrészt ünnep, másrészt az első igazán tavaszi, harmadrészt pedig ritkán jelent pihenést.

Húsvét, gyerekek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Húsvét, gyerekek

Hiszen ilyenkor a szorgos háziasszonyok már napokkal előtte sütnek-főznek, takarítanak, hogy minden (majdnem) tökéletes legyen az ünnepre. Aztán ha otthon minden elkészül, nyakunkba vesszük a várost, környező, vagy éppen messze eső városokat, falvakat, és indulhat a rokonjárás.:-) És persze, az erősebbik nem képviselői sem maradhatnak ki a buliból, hiszen húsvét hétfőn ők is útra kelnek, „locsolókörútra” indulnak. És hogy mi rejtőzik még az ünnep mögött?

Rengeteg finomság!

Ha valaki böjtöl, akkor főleg, de ha nem, ez az időszak akkor is a finomabbnál finomabb ételek, sütemények körül forog. Jöhetnek a különlegességek, vagy éppen a hagyományosabbnak számító fogások, mint például a kalács (receptet még itt és itt találsz. No, és persze, a sonka sem hiányozhat a repertoárból! A tojás sem lehet egyszerűen csak főtt (dehogynem!:-)), nem árt feldobni valamivel! És az a rengeteg sütemény!

Apropó, tojás!

Naná, hogy a tojásfestés sem maradhat ki az idén sem a repertoárból! Ötleteket már az idén is kaptál tőlünk, de azért nem árt leporolni a régi, jól bevált recepteket sem! Egy kis emlékeztető itt és itt. És ha természetesség híve vagy, akkor sem kell lemondanod a festegetésről!

Az elmaradhatatlan illatfelhő!

Persze, a férfiaknak sem fenékig tejfel az ünnep, hiszen végigjárni az összes hölgyismerőst, mindegyiküket versikével köszönteni, és „illatosabbnál illatosabb” pacsulival meghinteni őket. Hát, nem egyszerű! És ha már pacsuli, és „illat”! Kérhetnénk idén valami kevésbé szagosat? Mondjuk, valami házi készítésűt!

És persze, aki nélkül nem húsvét a húsvét!

Naná, hogy a nyusziról van szó! Olvasgassatok róla érdekességeket itt nálunk!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...