2022.11.02. 12:05:00 7580 260

Hosszú téli esték, mit kezdjek veletek? Töltsd el kreatívan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Rémülettel tölt el a hosszú téli esték eljövetele? Habár a puha takarók és a maratoni filmmaratonok képe csábítónak tűnhet a kanapén fekve, a lustálkodós és a nassolás nem kívánt következményekkel járhat. Egyhelyben helyett maradjunk lendületben!

Koszorúkészítés otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koszorúkészítés otthon

Lehet, hogy a körülöttünk lévő világ megdermed kissé, de mi ne tegyük ugyanezt: A kültéri programok helyett üresen maradt órákat ne hagyjuk veszni. Otthonunk kényelmében is szórakoztatóan tölthetjük el az időt. Elkezdhetünk valamit tanulni, de kipróbálhatunk a kötés és egyéb kézműveskedés mellett egy új hobbit is!

Jógázás

Amennyiben stresszesek a mindennapok, töltsünk le egy jógás alkalmazást, amivel a napi rutinunkba tudjuk vezetni a tudatos légzést. Az egyes jógapózok enyhíthetik a szorongást, és ellensúlyozhatják az ülőmunka káros hatásait.
Toljuk kissé félre a bútorokat, és vegyük elő a jógamatracot!

Főzés és sütögetés

Ne csak azért főzz, hogy élj; élhetsz azért is, hogy főzhess! Egy új szakácskönyvet és a főzőműsorokból ellesett praktikákat felhasználva tovább fejleszthetjük konyhaművészetünket. Nem kell a mostani élelmiszerárak mellett egzotikus alapanyagokra költeni a pénzünket, elég, ha a korábbi menüsorunkat kiegészítjük, vagy kicsit más köntösben álmodjuk újra.
A hazaérkező családtagok biztosan örülnének ennek az új hobbinknak, hiszen a finom illatok mellett finom falatok is várnának rájuk.

Nyelvtanulás

A leghasznosabb, amivel az előttünk álló 4-5 hónapot tölthetjük, ha elkezdünk egy új nyelvet tanulni, vagy egy hosszú ideje nem használt idegen nyelvet leporolni.
S ha már elsajátítottuk az alapokat, egy késő tavaszi vagy kora nyári kiránduláson egy, az adott nyelven beszélő országba is elkirándulhatunk, hogy kellő motivációnk legyen.
Az ingyenesen használható alkalmazások miatt kifogásunk sem lehet.

Játékosok klubja

Fejtörés és jókedv? Rendszeresíts havi néhány alkalommal társasjáték vagy kirakós estet a szomszédsággal vagy a közeli barátokkal. Hogy ne mindig te legyél a vendéglátó, a klub minden egyes alkalommal másik otthonban is megrendezhető.

Beltéri gyógynövénykert

A kertészkedésnek nem kell a nyári időszakra korlátozódnia, a kevésbé fényigényes növények közül sok megterem beltérben is. Ezek közül ne csak konyhakerti fűszernövényeket válasszunk, gyógynövényeket is termeszthetünk odabent. A koriander, a bazsalikom és a petrezselyem az ablak közelében érzi magát igazán jól.

Forrás: www.theeverygirl.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...