2023.01.15. 11:00:55 6576 264

Haj és egészség – Van összefüggés? 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fenti kérdésre egyértelműen igen a válasz, hiszen sörényünk sok esetben utalhat valamilyen egészségügyi problémára. Ha már semmi nem használ fénytelen, hulló, elvékonyodó hajszálaidnak, kezdhetsz gyanakodni, hogy valami az egészségeddel nem stimmel.

Egyenes haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egyenes haj

Előző cikkünben már kiveséztük, mi okozhatja ezt a kellemetlenséget. Most újabb 2 okot mutatunk!

Hirtelen őszbe borultál?

Néhány ősz hajszál még nem a világ vége. Ám ha rövid idő alatt válik deressé a frizurád, valószínűleg más áll a háttérben. Ezt a túl sok stressz és a hormonális egyensúly megborulása, ezen belül is az ösztrogéndominancia is okozhatja.

Elvesztette régi fényét?

A „sápadt”, elvékonyodott hajszálak oka legtöbbször az étkezésben keresendő. Ahhoz, hogy hajunk egészséges legyen, és ez látszódjon is rajta, fontos, hogy vitaminból, ásványi anyagból és fehérjéből is elegendő jusson a szervezetedbe.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...