2023.09.15. 10:59:16 6297 226

Ennél egyszerűbb őszi desszertet nem találsz! – Pohárba a gyümölcsökkel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt van az ősz, itt van újra, és megérkeztek az évszak kínálta, finomabbnál finomabb gyümölcsök! Magában fogyasztva is kitűnő bármelyik, de ősszel a pitéknek van szezonja. Mindegy, hogy szilvás, körtés, almás, elfogy mindig, az utolsó morzsáig! Csak az elkészítése kicsit hosszadalmas.

Őszi gyümölcsök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi gyümölcsök

Ezzel szemben egy pohárdesszert nem olyan időigényes, és nem kevésbé finom. Próbáld ki a lenti receptet, és garantált, hogy a család legalább annyira szereti majd, mint a pitét. Hát még Te!:)

Őszi pohárdesszert

A hozzávalók sincsenek túlbonyolítva:

  • 1 db alma

  • 1 db körte

  • 15 db szilva

  • egy maréknyi dió, mogyoró

  • mentalevél

  • 1 pohár natúrjoghurt

  • tejszín

A szilvát magozd ki, kockázd fel! Az almát, körtét szintén pucold meg, majd mehetnek a gyümölcsök egy-egy üvegpohárba. Verd fel a tejszínt, keverd össze a joghurttal, majd öntsd nyakon a keverékkel a gyümiket. Szórj rá diót, mogyorót és mentalevéllel díszítsd! Ugye, hogy milyen egyszerű?

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Izgalmas őszi bakancslista családok számára – Hogy a kellemes hasznos is legyen!

Az őszi atmoszféra mindig magával ragadott. Körülnézve az az érzés lesz úrrá rajtam, mintha folyamatosan készülne valami. A búcsúzás, mintha ott rejtőzne a sárga lombok között, a melankólia mégsem válik csapongóvá, mert a színek, illatok megfűszerezik, és a sóhajokba szinte észrevétlen szövik bele az új reményeket is. Már évek óta figyelem, hogy ebben a nyárbúcsúztató, álmatag időszakban mintha inkább „befelé” élnék, többet töprengenék időről, elmúlásról. Furcsamód, számomra inkább éppen az évnek ez a szakasza hozza el a visszatekintés igényét, a summázást, a tapasztalatok áttekintését, és a tanulságok levonását.

Hozd magaddal! – Te őrzöd még a nyaralós hangulatot?

Bízunk benne, hogy sikerült némi időt szakítani a nyári, ősz eleji feltöltődésre, pihenésre, és egy kicsit kitekinteni a hétköznapokból. Lehet mögötted egy egzotikus utazás, vagy néhány otthon töltött, tartalmas, nem koránkelős nap, a lényeg a kikapcsolódás.

Legédesebb vigasztalónk és barátunk: a csokoládé

A csokoládé megédesíti a szomorúan sós és olykor kesernyés hétköznapokat. Ha vendégeket várunk, tudjuk: egy csokoládés finomsággal nem lehet mellélőni, így a zsúrasztalra került ízpalettán bizton szerepelhet a csokialapos créme brülée-től a csokis muffinon és csokoládé mousse-on át a mindenki-kedvence kategóriába sorolható csokoládépuding egyaránt. Ajándék formájában örömmel adjuk és mosolyogva fogadjuk.