2021.06.21. 15:14:28 9041 238

De hogy kerül a zöldség a sütibe? – Hát így!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha sütemény alapanyagról van szó, akkor elsősorban a finom, édes gyümölcsök jutnak az eszünkbe. A legkevésbé sem a zöldségek, maximum a semleges ízű, sokoldalú cukkini. Pedig igazán érdekes finomságok sülhetnek ki (szó szerint) abból, ha a sütink egyik alapanyaga zöldség.

Finom zöldségek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Finom zöldségek

Korábban már nálunk is olvashattál édesburgonya és gyökérzöldség alapú süteményeket. Reméljük, ezeket már mind kipróbáltad! Ha szívesen bővítenéd a repertoárodat, vagy éppen legeltetnéd egy kicsit a szemeidet ínycsiklandozó édességeket, akkor a lenti videó Neked szól!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...