2023.04.16. 08:33:24 6325 267

Csak semmi „fennhéjazás”! - A tökéletesen felütött tojás titka
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A konyhában viszonylag gyakran megfordulóknak rutin feladat lehet egy-egy tojás felütése, ám még velük is gyakran megesik, hogy a tojás héja mégsem úgy reped, törik, ahogy terveztük, és/vagy a kis „szilánkok” belekerülnek a nyers tojásba. Ez sem az étel fogyasztása, sem egészségünkre gyakorolt hatása szempontjából sem jó.

Tojás feltörve - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojás feltörve

Az ételbe bekerült tojáshéj okozhat kisebb vagy nagyobb kellemetlenségeket. Jobb esetben csak a reggeli, ebéd elfogyasztása közben a fogunk alatt ropogó tojáshéj adhat okot a meglepetésre, rosszabb esetben akár gyomorrontás, ételmérgezés is lehet a vége. Ha biztosra akarsz menni, és tökéletesítenéd a tojásfeltörő technikádat, olvasd el figyelmesen a következő érdekes tippet és próbáld is ki!

A magasság a lényeg!

És persze a jó serpenyő! A trükk a következő: végy egy serpenyőt és egy tojást!:-) Ejtsd a héjas tojást kb.15 cm magasságból a serpenyőbe. Emeld ki a széttört héjat a serpenyőből és láss csodát: a sütésre váró tojás tiszta és héjmentes lesz!

Kellemes időtöltést a próbálkozáshoz és persze jó étvágyat a tojáshoz!:-)

Ha még több tojásos trükkre lenne szükséged, ezt a videót mindenképpen nézd meg:

Forrás: brigitte.de, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...