2022.07.18. 10:59:43 7295 267

A mai menü: házi hamburger! – Így tedd még finomabbá!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron egy kicsit mindannyian lazítunk a diétás étrendünkön, alkalmanként több minden belefér a szigorú, vagy kevésbé szigorú diétás menüsorunkba is. Egy házi hamburgerrel soha nem lőhetünk mellé, de azért a jót is lehet még fokozni!

Házi hamburger - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házi hamburger

Naná, hogy lehet, sőt, kell is! Ezekkel a tippekkel biztosan nem lősz mellé, ha házi hamburgerrel leped meg magadat, vagy a családot, esetleg a hozzátok érkező vendégsereget.

Krémnek sem utolsó, de feldobja a hambidat is

Az avokádó kiváló krémnek, szuper salátába, passzol a reggeli pirítósodhoz is és még a hamburgerben is megállja a helyét. Szelj vékony szeletekre egy avokádót és tedd a zsömle-hús-saláta-szósz kombó közé! Nem fogsz csalódni!

Adj neki még több ízt!

Ha igazi ízorgiára vágysz, a hamburgeredből nem hiányozhat néhány szelet ropogós bacon sem!

Nem csak nyersen az igazi

A saláta, paradicsom mellett a hagyma sem hiányozhat a hambidból! Ha ínyencségre vágysz, vágd vékony szeletekre a ríkató zöldséget és pirítsd meg egy serpenyőben. Ha nem elég az ízekből, dobd rá a hagymás olajra a hamburgerzsemléket, hadd piruljon ezen egy kicsit.

Akkor jó, ha olvad

Az igazi ínyencek hamburger helyett sajtburgert választanak! Az otthoni verzióból se hagyd ki az olvadó finomságot! Tehetsz egy próbát akár kecskesajttal is, de a hagyományos lapkasajt is jó választás lesz.

Ha édesen szereted

Egy kis gyümölcs nem ronthat el semmit, ugye? Vékonyra szelt mangóval vagy ananásszal igazán különleges ízt varázsolhatunk a házi hamburgerünknek. Mielőtt a buciba kerülnek a gyümik, ne felejtsd el meggrillezni vagy megpirítani őket!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Tényleg le lehet fogyni műtéti úton?

Amikor valaki túlsúllyal küzd, és már minden létező megoldást kipróbált, a műtét lehet az egyik utolsó remény a változásra. Ilyenkor viszont sok a kérdés-kétely, érdemes-e belevágni és mennyire kockázatos egy ilyen beavatkozás. Na és persze a legfontosabb: várható-e látványos eredmény és javulás a végén.

Ismered a világ legjelentősebb szimbólumait és azok hátterét?

A szimbólumok társadalmi életünk fontos elemei, amelyek különféle megjelenési formákat ölthetnek magukra a hétköznapi közlekedési jelzésektől az üzleti szférában megjelenő márkaépítő logókig. Találkozhatunk velük a szavak, jelek, alakzatok, színek, karakterek formájában, melyek mindegyike valamilyen elvont fogalom, eszme képviselőjeként, egyfajta vizuális történetmondóként tartható számon. Minden szimbólum mögött lebilincselő háttértörténet lapul. Ismered ezeket?

Mióta ünnepeljük a születésnapokat?

A modern társadalomban teljesen szokványos személyes ünneppé lett születésnapokat a történelem előtti civilizációkban kizárólag a kiváltságosok tarthatták meg. A születésnapi rituálék ugyanis csak az uralkodók és nemesek számára fenntartott eseményekként voltak számon tartva. Eredetileg leginkább az élet körforgására emlékeztető jelentését tartották számon. Több kultúrában pedig a közösség összetartozásának szimbólumaként szerepelt, amikor az egyén – mint a csoport fontos tagja – érdemeit, közösségben betöltött szerepét ugyancsak értékelték. Ezek a visszajelzések idővel a családi és szociális ceremóniák szerves részévé váltak, amikor az ünnepelt pozitív visszajelzéseket kaphatott magáról.