2020.11.08. 17:59:29 25720 295

A lehetetlen és ami utána jön – A maradék rántott hús utóélete
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az azért elég elképzelhetetlen, hogy a mindig bevethető, mindenki által imádott rántott húsból maradjon felesleges. Pedig egy-egy nagyobb családi ünnep alkalmával meglehet, hogy a vendéglátó családnál marad egy nagyobb mennyiség, amit nem újramelegítve szeretnének elfogyasztani.

Rántott hús - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rántott hús

Mert –bár hihetetlen – de a rántott húst is meg lehet unni egy idő után, úgyhogy más felhasználási módot kell neki találni. Bevallom, elsőre azt gondoltam, hogy az a finomság csupán eredeti formájában funkciónál, de szerencsére elég változatosan felhasználható!

Ötletek maradék rántott húsból!

-Ha még bírjátok! Süss hozzá házi bucit, szeletelj fel mindenféle zöldségeket (saláta, hagyma, retek, paprika, paradicsom és ami szem-szájnak ingere), keverj ki egy szuper szószt, vagy készítsd elő a ketchup-mustár-majonéz szentháromságot, melegítsd újra a húst és dobj össze egy szuper szendvicset. Laktató és gyors ebéd vagy egy szuper vacsora is lehet belőle!

-Egy gyors rakott krumpli jöhet? Naná! Kolbász helyett pedig kerüljön bele csíkokra vágott rántott husi! Arra ügyelj, hogy így több tejfölre, szaftra lesz szükséged, mert a rántott hús szárazabb, mint a kolbász.

-Pirítósra kenve? Szabadíts meg a husit a bundától, szeld fel apró darabokra, fűszerezd meg ízlés szerint, tegyél hozzá tejfölt, mustárt, majonézt, hogy jól kenhető legyen, majd botmixerrel pépesítsd. És máris kész a finom húskrém!

PástétomPástétom

-Egy jó spagetti? Szintén foszd meg a húst a „prézlitől”, kockázd fel, keverd össze paradicsomszósszal, szórd meg fűszerrel, rottyantsd össze és máris kész a szósz a spagetti tésztához.

-Turbózd fel! Fokhagymás tejföl, reszelt sajt, rá a húsra és irány a sütő és már meg is van a gyors ebéd!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...