2018.03.17. 08:28:02 14901 491

1+1 hozzávaló, számtalan finomság – Akár húsvétra is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha (gyakran?:-)) van az úgy, hogy ennénk valami „cukmisságot”, süteményt, desszertet, de semmi kedvünk nekiállni sütögetni, főzögetni. Mondjuk, puding például van főzés nélkül is, de az olyan „snassz”!:-) Szóval, legyen valami finom, legyen valami gyors, legyen valami különleges.

Nutella - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nutella

Elsőre lehetetlen küldetésnek tűnik, ám szerencsére vannak olyan gyors, két összetevős receptek, amik minden, fentebb írt kívánalomnak megfelelnek. Lássuk csak!

Igazi „energiagombócok”

Akár út közben is bekaphatsz néhányat ezekből a gombócokból, és máris megvan a reggeli! Így készítsd el otthon: 9 dkg datolyát magozz kis majd szeld fel, adj hozzá egy kis sót, chia magot, 3 evőkanál mogyoróvajat és 5-6 evőkanál vizet és az egészet pürésítsd addig, amíg jól formázható masszát nem kapsz. Ezután készíts belőle gombócokat. Csempészhetsz a közepükbe különböző bogyós gyümölcsöket, mazsolát, pisztáciát. A gombócokat akár kókuszreszelékbe is megforgathatod.

Forrás: brigitte.de

Nutella is, fagylalt is

A nyár még messze, de egy kis fagyi már jöhet, ugye? Mindössze két nagyobb banánra és 11,5 dkg Nutellára van szükség. A banánt hámozzuk meg, majd kockázzuk vagy karikázzuk fel, és 3 órácskára tegyük a fagyasztóba. Ha kész, tegyük egy tálba, mintha csak jégkockák volnának. Tedd hozzá a mogyorókrémet! Most pürésítsd az egészet, míg a banán teljesen össze nem törik. Ha kész, keverjük addig, amíg szép sima krém nem lesz az összetevőkből.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...