2023.10.07. 08:33:05 7899 286

Végre egy süti, ami olyan gyorsan készül el, mint ahogyan elfogy! – Sajttorta, 3 összetevőből
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha egy süti finom, az jó. Ha még jól is néz ki, az még jobb. De ha ezek mellett még gyorsan el is készül, akkor az a sütemény mindent visz. Ha kipróbálod a lenti sajttorta receptet, nagy valószínűséggel az egész család kedvence lesz majd. Kíváncsivá tettünk? Görgess lejjebb!

Sajttorta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Sajttorta

A család azért fogja imádni ezt az isteni sajttortát, mert nagyon finom. Neked pedig azért lesz a szíved csücske, mert villámgyorsan elkészül, és még csak hosszú bevásárlólista sem kell hozzá, mert csupán 3 összetevő szükséges hozzá. Íme, a hozzávalók és az elkészítési mód:

  • 12 dkg krémsajt

  • 12 dkg fehércsokoládé

  • 3 db tojás

A tojásokat válaszd ketté, a fehérjéből verj kemény habot. A fehércsokit vízgőz felett olvaszd fel, majd keverd hozzá a krémsajthoz és a tojáshoz. Utolsó lépésként óvatosan keverd a felvert fehérjét is a masszába. Persze, a sütőt érdemes előmelegíteni, méghozzá 170 °C-ra. Ha a tésztát öntsd csatos tortaformába, majd tedd tepsibe. A tepsibe önts egy kevés vizet, majd kb. 20 perc alatt süsd készre. Tűpróbát végezz minden esetben!

Hagyd kicsit kihűlni, szórd meg a porcukorral, szeld fel tetszőleges szeletekre és már falhatjátok is! Jó étvágyat!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...