2023.09.29. 10:59:37 7080 236

Vége? – 4+1 dolog, amit tegyél meg még ma!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kapcsolat vége általában mindig fájdalmas – annak a félnek is, akit elhagynak, és annak is, aki úgy dönt, véget vet egy szerelemnek. A fájdalmon általában csak egyvalami, méghozzá az idő fog segíteni. De vannak olyan cselekedetek, amikkel Te is segíthetsz ennek enyhítésében!

Szerelmi bánat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmi bánat

Elsősorban légy türelmes magaddal, mert a gyógyulás bizony lassú, és sokszor fájdalmas folyamat. De a következő tippek segíthetnek!

Érdeklődj!

Ha az ember benne van egy kapcsolatban, kevesebb ideje jut a barátokra. Ideje ezeken a kapcsolatokon is javítani, újra felvenni a fonalat barátság fronton. És amennyire lehet, erősen tartani akkor is, ha újabb szerelem kopogtat az ajtón!

Tiéd a világ!

Ha nem is az egész világ, de rengeteg lehetőség áll most előtted! Fordítsd az időt utazásra, képzésre, önfejlesztésre, személyiséged kibontakoztatására!

Emlékezz, de…!

Amikor egy kapcsolat után hirtelen leszünk magányosak, hajlamosak vagyunk csak a szépre emlékezni. Pedig érdemes ilyenkor végiggondolni, miket hibáztál Te, vagy ő, vagy éppen közösen, amiért zátonyra futott a kapcsolat. Ebből egyrészt tanulsz, másrészt a dolgok árnyoldalát látva, nem fogsz visszacsábulni egy számodra (is) rossz kapcsolatba!

Rakj rendet!

Ne (csak) a fejedben, hanem otthon is, illetve azokon a helyeken, ahol együtt töltöttetek sok időt. A lakásból pakold el a közös emlékeket, fotókat, kütyüket. Az autóból szintén szedj ki mindent, ami rá emlékeztet. Ha nem veszed körül magadat hasonló dolgokkal, hidd el, a felejtés/gyógyulás is könnyebb lesz.

Ha nagyon nem megy…

Ha egyszerűen nem bírsz túllépni az elmúlt kapcsolaton, sajnos érdemes lenne azon elgondolkozni, hogy – ha van rá mód és lehetőség – válts. Otthont, munkahelyet, de akár várost is! Ha úgy érzed, a teljes környezetváltozással ez könnyebben menne…

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.