2023.08.11. 11:00:28 7107 269

Varázsolj! – Villámgyors ebéd cukkiniből!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még mindig tombol a nyár, úgyhogy több oka is van, amiért a konyhában töltött időt szeretnénk lerövidíteni. Egyrészt meleg van, kinek van kedve a tűzhely mellett pácolódni. Másrészt van jobb dolgunk is, mint a konyhában ácsorogni: vár az udvar, a strand és megannyi szabadtéri program!

Cukkini - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cukkini

De nincs mese, mert enni kell, úgyhogy nem ússzuk meg a sütést-főzést. Amennyire lehet, azért érdemes leegyszerűsíteni ezt a folyamatot, úgyhogy nézzünk is egy szuper egyszerű receptet, néhány könnyen beszerezhető hozzávalóból!

Cukkini egészben sütve

Ha megvannak a hozzávalók, már indulhat is a sütögetés!

  • 4 db cukkini

  • 10 dkg kecskesajt

  • 5 dkg szárított paradicsom

  • 2 ág rozmaring

  • 2 ág kakukkfű

  • 1 teáskanál méz

  • 2 evőkanál olívaolaj

  • só, bors

A megmosott, megszárított, apróra vágott bazsalikomból és kakukkfűből, valamint a mézből, olívaolajból, sóból és borsból keverj egy öntetet. A megmosott cukkinit vagdosd be, jó mélyen, de még ne vágd karikákra! A sütőt melegítsd elő 200 °C-ra. Közben a cukkinit tedd sütőpapírral bélelt tepsibe, majd öntsd nyakon a fűszeres öntettel! Most mehet a tepsi a sütőbe, ahol 25 perc alatt süsd készre a zöldségedet. Közben a sajtot és az aszalt paradicsomot szeld apróra, és ha kész, szórd rá a cukkinire. Ha úgy érzed, ez így kevés lesz, süthetsz mellé néhány szelet húst, de ha a legutóbbi grillezésből maradt, az még jobb! Jó étvágyat!

Forrás: rewe.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...