2024.04.07. 08:31:21 5860 241

Van, aki lágyan szereti… és van, aki nem – És Te hogy eszed a főtt tojást?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elmúlt időszakban a tojás igencsak nagy szerepet kapott az életünkben, hiszen festettük, hímeztük, és bizony a sonka mellé is bőven jutott belőle. De legyünk őszinték, a szép tavaszi ünnepen kívül is igen fontos feladat jut neki, hiszen a reggelik vacsorák, és a gyors ebédek egy igen fontos összetevője lehet.

Főtt tojás | Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Főtt tojás | Fotó: 123rf.hu

A legkönnyebben elkészíthető verziója a főtt tojás, melyhez csak vízre van szükség, és némi időre, hogy a tojás elkészüljön. Attól függően, milyen lágyan szeretjük a tojást, az elkészítési idő lehet hosszabb vagy rövidebb is. Az pedig, hogy lágyan, vagy keményen szereted a főtt tojást, a személyiségedre is utalhat.

A kemény vagy a lágy tojást szereted? – Ezt árulja el Rólad!

Minél kevesebb ideig főzöd a tojást, annál lágyabb marad a sárgája. Te melyik verziót szereted? Ezt árulja el Rólad!

  • A 10 perces – a legkeményebb! Pont olyan határozott és kemény vagy, mint a tojás, amit szeretsz! Pontosan tudod, mit akarsz az élettől, és ezért mindent meg is teszel!

  • A 8 perces – minimális lágyság azért elkél! Kreatív ember vagy, így a művészetek, zene, költészet nem állnak messze Tőled. Szerencsére, ennek a munkában is bőven hasznát veszed, amit a kollégáid is imádnak benned!

  • A 6 perces – az arany középút! Mindened a természet, imádod a natúr dolgokat. És emellett egyvalamire van még nagy szükséged: alkalmanként egy jó nagy adag adrenalinlöketre!

  • A 4 perces – még nem lágyult el teljesen! Habár szereted az énidődet maximálisan kihasználni és természetesen magadra fordítani, attól függetlenül, ha a szeretteidnek szüksége van Rád, bármikor elérnek.

  • Az 1 perces – aki teljesen ellágyult Ha így szereted a főtt tojást, akkor Te egy nagyon gondolkodó, mások érzelmeire figyelő kedves személyiség vagy.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...