2024.03.29. 12:30:54 5865 229

Tojás a pohárban – Tojásos finomság a húsvét nevében
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A húsvét elengedhetetlen kelléke a tojás. Mert pingáljuk a locsolóknak és/vagy az ünnepi dekorációhoz, illetve fogyasztjuk a húsvéti sonka mellé. Ugyan főzve is nagyon finom, de most mutatunk egy kicsit más receptet, ami mind külsejében, mind ízében eltér egy hangyányit a hagyományos húsvéti menüsortól.

Tojás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojás

Akár a húsvéti menüsort szeretnéd feldobni, akár a maradék főtt tojásokat szeretnéd egy kicsit más formában felhasználni, ez a recept a segítségedre lesz!

Tojássaláta pohárból!

Csak nyugalom, a recept cseppet sem bonyolult, de annál mutatósabb! És még a hozzávalók összeszedése sem igényel túl sok időt, mert csupán ezek kellenek hozzá:

  • negyed kígyóuborka

  • fél szelet kenyér (ízlés szerint)

  • 1 db tojás

  • 10 dkg kőrözött vagy fűszeres túró

  • só, bors

  • 1 db üvegpohár (a „tálaláshoz”)

A tojást főzd keményre, pucold meg, és karikázd fel. Az uborkát hámozd meg, szeld hasábokra, majd a hasábokat vágd ketté. A kenyeret szeld kis darabokra, majd a hozzávalókat szép sorban rétegezd a pohárba. Ennyi az egész! :)

Forrás: essen-und-trinken.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...