2021.12.11. 17:54:03 7601 268

Szavazz a karácsonyi receptjáték nevezőire! Íme a receptek egy helyen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Játékosainktól kiváló ételrecepteket kaptunk, amelyeket már meg is osztottunk veletek itt a magazinban. Most összegyűjtöttük mindet egy helyre, így egyszerűbben szavazhattok kedvenceitekre.

Karácsonyi sütés-főzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi sütés-főzés

Hétfőig (dec.13.) tart a szavazás, a cikkek melletti szív megnyomásával addig is segíthettek a játékosoknak! A karácsonyi receptjáték nyertese kedden már a virtuális számláján megjelenő 1.000.000 Ft-tal növelt összeggel vehet részt a PROAKTIVdirekt nyereménysorsolásán.

És akkor következzenek a receptek:

Narancsos, baconos, sajtos, aszalt szilvás csirkemell falatkák

Sajtos croissant

Chilis csirkeszárnyak

Almás-banános-diós kocka

Baconos kifli

Almás babakeksz

Fehér csokis gyümölcskenyér

Előétel és gyors kókuszos csók

Sakk kocka

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...