2021.12.09. 12:52:02 7707 321

Receptjáték- Ezt a baconos kiflit a vendégek is szeretni fogják
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ezt az egyszerű, de nagyszerű, kenyérsütőgépben készült baconos kifli receptet karácsonyi játékunk egyik résztvevője küldte el nekünk. Szavazásra buzdítunk mindannyiótokat: nyomkodjátok szorgosan a nektek tetsző receptek mellett a szívet, osszátok meg ismerőseitekkel is, így hozzásegíthetitek kedvenceteket ahhoz, hogy övé legyen a 1.000.000 Ft-os nyereménynövelés.

Baconos kifli - játékosunk fotója - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Baconos kifli - játékosunk fotója

És akkor álljunk is neki Hajnalka nevű játékosunk baconos kiflijének elkészítéséhez!

Hozzávalók:

1 kg liszt, 1 tojás, 10 deka margarin, só, csipet cukor, 5 deka élesztő, fél liter tej. Én most felét csináltam, mindent beleraktam a kenyérsütőbe és hagytam, hogy dolgozzon. Amikor megkelt kiborítottam, átgyúrtam és hagytam pihenni egy negyedórát. Nagy kör alakúra kinyújtottam, derelyevágóval cikkekre vágtam, minden cikk szélére tettem pár kocka bacont és egy darab sajtot. Feltekertem, tojással lekentem és 220 fokon alsó-felső sütéssel megsütöttem.

Az eddig megjelent többi játékos által küldött recepteket ezekre a linkekre kattintva találod:

Narancsos, baconos, sajtos, aszalt szilvás csirkemell falatkák

Sajtos croissant

Chilis csirkeszárnyak

Almás-banános-diós kocka

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...