2021.12.09. 15:12:21 8789 323

Receptjáték- Almás babakeksz mézeskalács helyett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Karácsonyi receptjátékunk egyetlen babáknak (is) fogyasztható receptjét küldte el nekünk Ágnes nevű versenyzőnk. Ezt az almás babakekszet 7 hónapos kortól a kisebbek is ehetik, de a felnőtt vendégeket is megkínálhatjuk vele, mert ők sem fognak tudni ellenállni ennek a finomságnak. És javasoljuk, szavazzanak ők is, a már sokszor emlegetett módon, a cikk melletti szív megnyomásával.

Almás babakeksz -játékosunk fotója - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Almás babakeksz -játékosunk fotója

Amire az almás babakekszhez szükség van:

  • 1 közepes alma

  • 1/2 teáskanál sütőpor

  • 60 ml olaj

  • 80g liszt

  • 60 g darált háztartási keksz

Az almát lereszeljük, hozzáadjuk az olajat. A lisztet a keksszel és sütőporral az almára szitáljuk. Összegyúrjuk, majd 30 percet pihenjen a hűtőben. 3-5 mm vastagságúra nyújtjuk, majd karácsonyi kiszúrókkal (csillag, csengettyű, angyal, fenyőfa, maci stb.) tetszőleges formákat szaggattunk belőle. Sütőpapíron 150 fokon 10-15 percig sütjük.

Az eddig megjelent többi játékos által küldött recepteket ezekre a linkekre kattintva találod:

Narancsos, baconos, sajtos, aszalt szilvás csirkemell falatkák

Sajtos croissant

Chilis csirkeszárnyak

Almás-banános-diós kocka

Baconos kifli

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...