2023.06.02. 08:31:30 6964 262

Pizza grillen! – Miért ne?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Június már bőven a grillezés időszaka, úgyhogy jócskán be vagyunk már tárazva jobbnál jobb grillreceptekből. Ettől függetlenül érdemes nyitott szemmel és füllel járni, mert hátha akad még kipróbálásra méltó és grillre való ötlet.

Pizza - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pizza

Pizzát még biztos nem grilleztél, pláne nem ilyen formában! Szedd össze a **hozzávalók*at, izzítsd be a grillsütőt és már indulhat is a kerti móka!

  • 20 dkg bacon

  • 1 dl olívaolaj

  • 1 csomag fagyasztott pizzatészta

  • 1 darab fokhagyma

  • 1 ág rozmaring

A rozmaringot vágd apróra, a fokhagymát nyomd át fokhagymanyomón. Mehetnek is az olajba, amivel keverd össze alaposan! Hagyd állni a keveréket nagyjából 2 órán keresztül. A pizzatésztát terítsd ki, majd vágd csíkokra. Kenj le minden csíkot az olajos keverékkel, majd tegyél minden tésztacsíkra egy-egy bacon csíkot. Ezután jöhetnek a pálcikák, amikre óvatosan tekerd fel a baconos tésztacsíkokat. Még egyszer kend le vékonyan az egészet olajjal, majd mehet a grillre, de inkább a kevésbé forró részére. Süsd addig, amíg ropogós nem lesz!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...