2023.06.04. 10:59:01 7847 300

Őrizd meg! – 2+1 hiba, amit ne kövess el, ha megőriznéd az eper természetes zamatát
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre itt az eperszezon, úgyhogy elő is lehet szedni az alig 1 éve elrejtett recepteket! Készülhet belőle finom lekvár, sütemény, egyéb desszert, de szerintem magában is szuper választás akár reggelire kásába, tízórai szénhidrátforrásként. Vagy néhány szem „csakúgy”, az íze kedvéért!

Eper - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Eper

A friss, roppanós, mégis puha eperszemeknek nagyon kevesen tudunk ellenállni. Na jó, igazából nem is akarunk! És hogy az eper minél tovább megtartsa természetes zamatát, a következőket mindenképpen kerüld el!

Ne mosd meg!

Vagyis mosd meg, csak ne túl korán! Nem érdemes jóval az elfogyasztás előtt megmosni a szemeket, mert elveszíti a ropogósságát, másrészt nem lesz olyan sokáig friss ez az isteni gyümölcs!

Ha már mosod…

Légy szíves, ne folyó víz alatt! Ezzel megnyomod az amúgy szép, formás szemeket! Tudjuk, az íz a lényeg, de azért érdemes odafigyelni a küllemére is!

Ne vágd le!

Mielőtt víz alá kerülnek az eperszemek, Te is levágod a zöld kis kacsot róla? Nem a legjobb megoldás, hiszen az így keletkezett kis lyukon bejut a víz a gyümölcsbe és elvizesedik, vagyis felhígul az íze. Inkább mosás után végezd el ezt a művelet!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...